16-10-2018 18:55:06

Projektstyring med Microsoft Project 2013 Del III- Odense

Vi graver endnu dybere med, hvordan verdens mest anvendte projektstyringsværktøj anvendes til at styre projekter i mange projektvirksomheder og projektorganisationer.
Arrangør: ProjektForum, IDA Fyn

Skal du til at arbejde med Microsoft Project Professional, har du arbejdet med programmet, eller er du bare nysgerrig, fordi man taler om edb-understøttet projektledelse i din virksomhed? Så er her kurset for dig. Kurset følges op af et selvstudium, hvor du via kompendium, opgaver og besvarelse samt afsluttende test kan indøve de korrekte metoder, som gør, at du lærer programmet på den rigtige måde.

Formål:
Del III af III om verdens mest udbredte projektstyringsværktøj.

Tricks og tips til at anvende verdens mest udbredte projektstyringsværktøj i dagligdagen, så programmet kan anvendes effektivt. Lær også, hvordan de typiske fejl undgås, så du opnår, at dit projekt er i tråd med virksomhedens strategi og at målene i projektet nås.

Målgruppe:
-
Alle som vil vide mere om MS Project
- Interesserede der har deltaget på IEF-Fondens arr : https://ida.dk/event/308884 eller lign, således at man har en Project-licens. Alternativt at man selv har investeret i eller via sin arbejdsplads har MS Project-licens.

Yderligere forudsætninger er, man har deltaget på Del II af forløbet.

Du er velkommen til at medbringe en bærbar til undervisningen, men det kan ikke garanteres, at der er netforsyning (220V) til alle, og undervisningen lægger ikke op til at anvende medbragte computere. Kurset gennemføres på Windows computere, og programmet findes desværre ikke til Android, Mac eller iPad.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Underviser er Carsten S. Nilsson (KBH), som har arbejdet professionelt med Microsoft Project gennem mange år, både som underviser og på konkrete projekter. Carsten S. Nilsson kommer fra firmaet Projectum, som er Danmarks førende virksomhed inden for rådgivning og anvendelse af programmet.


 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close