27-05-2018 13:50:34

Risikovurdering i praksis

Fødevareproduktionen udvikles løbende og der gennemføres ombygning og produktudvikling. Hver gang skal der gennemføres en ny risikovurdering; får I det gjort? Hvordan gør man det bedst? Det får du værktøjer til og eksempler på til dette arrangement.
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
Medarrangør: IDA Risk

Det forventede program indeholder følgende.

HACCP i praksis

  • Hvordan starter man første gang?
  • Værktøjskassen fra L&F

Stabiliseret produkt eller ej?

  • Prøveudtagningsprogram
  • Værktøj til vurdering af fødevaresikkerheden af det pågældende produkt

Dynamikken i HACCP

  • Opdatering
  • Verifikation

Case: Hvordan kommer man videre efter en utilsigtet hændelse?

  • Det utænkelige skete; hvordan kom man igennem og videre bagefter?

Myndighedernes rolle

  • Sparringspartner kontra kontrollant

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

15 jun.
Folkemødet: Lokale fødevarestrategier, på vej mod bæredygtighed!
  • Folkeskibet
  • fredag d. 15. juni kl. 12:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close