18-10-2018 03:32:31

Robotter giver vækst gennem teknologiudvikling og globalisering

Arrangør: ProjektForum, IDA Fyn

 

Tag med IDA på besøg hos en ingeniørarbejdsplads i vækst, når vi besøger Teknologisk Institut, Center for Robotteknologi i Odense.

For ti år siden etablerede Teknologisk Institut centeret med bare to ansatte. Det er siden blevet til mere end 60 roboteksperter – heraf en del med ingeniørbaggrund. Væksten skyldes en bevidst aktiv satsning på deltagelse i nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter med sigte på anvendelse af robotteknologi indenfor sundhed, pleje, kultur & arkitektur, landbrug og ikke mindst industrien.

I dag er Teknologisk Institut en del af det globale førerfelt inden for netop innovation, udvikling og anvendelse af robotteknologi. En plads der fastholdes ved at udnytte mulighederne, som følger med den stigende globalisering: Flere af de ansatte har en international baggrund og stillingopslag annonceres globalt. Det første udenlandske kontor er netop åbnet i Atlanta, USA, mens der er planer om kontorer i Japan, Korea og Sydtyskland.

 

Arrangementet vil indeholde en præsentation af Teknologisk Instituts aktiviteter på robotområdet samt en hands-on rundvisning blandt de aktuelle robotinstallationer i robot-hallen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og komme i dialog med medarbejderne.

Der serveres sandwich og vand i forbindelse med arrangementet.

Pris og tilmelding
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via ida.dk/arr. nr. 994869 eller via mødetilmeldingen på 33184818 eller moede@ida.dk - senest d. 19. august.

Arrangører
ProjektForumFyn under IDA Fyn

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close