17-10-2018 07:40:09

Robotternes indtog i Trelleborg Sealing Solution, Helsingør

Trelleborg Sealing Solution har gennem de sidste år installeret hele 42 robotter i produktionen. Indførelse af robotter har fjernet monotome arbejdsrutiner, givet en effektivitetsforøgelse og hermed mersalg. Medarbejderstaben er blevet forøget.
Arrangør: Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland
Medarrangører: IDA Nordsjælland, IDA Operations Management

Trelleborg Sealing Solutions har gennem de sidste år installeret hele 42 robotter og har i den anledning fået DIRA’s Automationspris 2014. Robotterne anvendes især ved de CNC-styrede maskiner til håndtering af rør. Robotterne har en indre sikkerhed, så de kan arbejde uden den afskærmning, der normalt kendetegner en robotinstallation. Indførelse af robotterne har blandt andet givet en effektivitets stigning i produktionen og fjernet monotone arbejdsrutiner og skabt mere interessante jobs, samt en forøgelse af medarbejderantallet gennem mersalg via øget konkurrenceevne.

Trelleborg Sealing Solutions er en af Helsingørs største virksomheder med ca. 340 medarbejdere. Siden starten i 1965 er den vokset til en global virksomhed, der leverer tætningsløsninger til bl.a. bil-, fly- og offshoreindustrien. Virksomheden, som i dag er del af Trelleborg Gruppen, fremstiller højteknologiske plastmaterialer med efterfølgende bearbejdning.

IDA har fået lov til at besøge Trelleborg Sealing Solutions, Fabriksvej17 i Helsingør torsdag den 15. januar fra kl. 16 til 19.

Ved besøget vil der være mulighed for at se arbejdende robotter med efterfølgende uddybning af emnet.

Der serveres et let traktement undervejs.

 

Kommende arrangementer
fra Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

25 okt.
Når robotter og kunstig intelligens tager over i produktionen
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 25. oktober kl. 16:45
15 nov.
Jagten på de grundlæggende naturlove
  • Pharmakon A/S, Hillerød
  • torsdag d. 15. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close