20-08-2018 23:56:33

Rold Skov Adventure

OBS. Dette arrangement er flyttet til forårssemestret! Vi beklager ulejligheden.
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord

Kom med på en anderledes og sjov tur med IDA event. Vi skal prøve kræfter med de tre udfordrende klatrepæle og High rope banen i 10 meters højde hos Rold Skov Adventure.

Den højeste klatrepæl er 30 meter høj, så det kræver både viljestyrke og mod at klatre til toppen. Dog er det anstrengelserne værd, når I ser den flotte udsigt over skoven og St. Øksø.

High rope banen er placeret mellem trækronerne, og I får sat både balance- og samarbejdsevner på prøve. I bliver iført klatresele og sikret med wirer, så sikkerheden vil være helt i top. På banen kommer I bl.a. til at gå over gyngende gangbroer, gå på line, passere klatrenet og tage en svævebane.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og udfordrende tur i Rold Skov. I kan være med til arrangementet uanset fysisk form, da aktiviteterne er mest udfordrende mentalt. Alle kan være med!

Kørselskoordinering

Arrangementsstedet i Rold Skov ligger cirka 30 minutters kørsel fra Aalborg, så I kan selv køre derud, hvis I har adgang til en bil.

Ellers kan I tage IC-toget fra Aalborg St. til Skørping St. og gå de sidste to kilometer, hvilket tager cirka 40 minutter i alt. Vi mødes ved Rebildskovhusevej 7, 9520 Skørping. 

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Anne Sofie Bransager, tlf.: 23 74 23 38

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dkeller aau@ida.dk.

 

 

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

3 sep.
IDA meets new students
  • AAU, Aalborg
  • mandag d. 03. september kl. 11:30
12 sep.
GRATIS ØL TIL IGLO GANGBAR
  • AAU Pontoppidanstræde 103, Aalborg
  • onsdag d. 12. september kl. 16:00
17 sep.
Brug specialet som springbræt til din karriere
  • IDA, Aalborg
  • mandag d. 17. september kl. 17:00
20 sep.
GRATIS ØL I DE-KLUBBEN
  • DE-klubben, AAU, Aalborg
  • torsdag d. 20. september kl. 16:00
26 sep.
Le Mans in Go-Carts
  • Go Kart World, Svenstrup J
  • onsdag d. 26. september kl. 18:00
Se alle kommende arrangementer fra Universitetsudvalg, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close