19-02-2018 07:09:36

Rold Skov Adventure

OBS. Dette arrangement er flyttet til forårssemestret! Vi beklager ulejligheden.
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord
arrangementsbillede

Kom med på en anderledes og sjov tur med IDA event. Vi skal prøve kræfter med de tre udfordrende klatrepæle og High rope banen i 10 meters højde hos Rold Skov Adventure.

Den højeste klatrepæl er 30 meter høj, så det kræver både viljestyrke og mod at klatre til toppen. Dog er det anstrengelserne værd, når I ser den flotte udsigt over skoven og St. Øksø.

High rope banen er placeret mellem trækronerne, og I får sat både balance- og samarbejdsevner på prøve. I bliver iført klatresele og sikret med wirer, så sikkerheden vil være helt i top. På banen kommer I bl.a. til at gå over gyngende gangbroer, gå på line, passere klatrenet og tage en svævebane.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og udfordrende tur i Rold Skov. I kan være med til arrangementet uanset fysisk form, da aktiviteterne er mest udfordrende mentalt. Alle kan være med!

Kørselskoordinering

Arrangementsstedet i Rold Skov ligger cirka 30 minutters kørsel fra Aalborg, så I kan selv køre derud, hvis I har adgang til en bil.

Ellers kan I tage IC-toget fra Aalborg St. til Skørping St. og gå de sidste to kilometer, hvilket tager cirka 40 minutter i alt. Vi mødes ved Rebildskovhusevej 7, 9520 Skørping. 

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Anne Sofie Bransager, tlf.: 23 74 23 38

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dkeller aau@ida.dk.

 

 

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

19 feb.
Crossfit
  • Crossfit Aalborg, Aalborg
  • mandag d. 19. februar kl. 16:45
25 feb.
Fodbold Aab - FC Nordsjælland
  • AaB, Aalborg Øst
  • søndag d. 25. februar kl. 13:00
28 feb.
Gør din cykel forårs klar
  • Fri BikeShop Nørresundby, Nørresundby
  • onsdag d. 28. februar kl. 18:00
5 mar.
GetOut (Escape Room)
  • GetOut Aalborg, Aalborg
  • mandag d. 05. marts kl. 16:45
6 mar.
Present like a TED Talk
  • CREATE, Aalborg
  • tirsdag d. 06. marts kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra Universitetsudvalg, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close