22-10-2018 17:26:19

Rom smagning med IDA-Event og Byggeteknisk afdeling Ø

Det hele handler om ROM!. Mads fra romhatten.dk kommer og fortæller lidt nærmere om de forskellige romtyper og deres oprindelse. Arrangementet ligger lige før en fridag, så dette er en glimrende og hyggelig måde at starte sin påske ferie på.
Arrangør: Kurser for studerende
Medarrangør: Bygningsteknisk Gruppe, IDA Østjylland

IDA-Event og Byggeteknisk afdeling Ø er gået sammen og har lavet dette fantastiske arrangement!

Arrangementet foregår på Cafe Oops der ligger meget centralt på Frederiksgade i Aarhus.

Der skulle være rigelig mulighed for en øl eller en drink i baren efterfølgende.

Der er mulighed for at smage på disse 8 typer rom.

Cubanacan Blanco 3 år
Cubanacan Reserva Familiar 12 años
Pussers Navy (Blue Label) Rum
Rum Nation Martinique Hors d'Age Rhum
Puntacana Club Esplendido V.S
Ron Millonario 15 Solera
Puntacana Club Black Rum
Quorhum 30 aniversario

Mads siger:

Vi har naturligvis også alle sammen forskellige opfattelser af hvad en god rom er. Det er vigtigt at understrege, at anmeldelserne på romhatten.dk blot er subjektive bedømmelser. Det er ikke nødvendigvis sandheden, men bare en mands mening. 
For mig er en god rom, en rom med masser af forskellige smage. En rom skal for mig helst indeholde så meget som muligt. Første krav er at den skal have en vis sødme. En rom der ikke er sød, er ikke en rom i mit univers. Der er naturligvis grænser for hvor sød en rom må være og det er ikke nok, at en rom kun er sød. Den skal indeholde langt mere end bare sødme, men sødmen er vigtig.
Andet krav er, at den skal være kraftig. Den skal være kraftig i den forstand, at den skal ”eksplodere” i munden ved indtag. Eksplosionen må ikke komme fra spritten, men derimod fra et hav af smagsnuancer. Kompleksiteten i en rom er altafgørende. Der er ikke noget bedre end en rom der trækker dig i flere forskellige retninger og lader dig gå på opdagelse. 
Det tredje krav er langtidsholdbarheden. Altså hvor længe varer eftersmagen. Er den hurtig overstået, så bliver bedømmelsen derefter. Det er derimod godt, hvis smagen bliver siddende længe i munden, og smagsnuancerne skal helst ændre sig fra indtag til eftersmag.

Så kom og hver med det bliver en rigtig god aften.

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 50

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

23 okt.
EKSTRA EVENT - LaTeX for begyndere
  • Syddansk Universitet , Odense M
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
23 okt.
Fra Uni til Job på DTU, Lyngby - for dig der bliver færdig som Ingeniør.
  • DTU Campus Lyngby, Lyngby
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
24 okt.
Klima i forandring
  • Københavns Universitet, Frederiksberg
  • onsdag d. 24. oktober kl. 18:00
25 okt.
Søvn - hvor vigtigt er det?
  • Syddansk Universitet , Odense M
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:00
25 okt.
AI - Machine Learning
  • Biocenter, KU, København N
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Kurser for studerende

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close