21-02-2018 12:12:15

Romsmagning I- indføring

Arrangør: KulturForum, IDA København

Vi gentager succesen fra sidste år og har inviteret Ingvar Thomsen - en blændende fortæller og romnørd - til at fortælle os historien bag rommen, og mens vi smager, kommer vi naturligvis hele vejen rundt om hvad der skaber smagen (råmaterialet, vandet, gæringen, destillationsmetoden, fadlagringen, toasting og blendingen).

Det er 8 rom fra området omkring Caribien og Sydamerika vi skal smage.

Hvilke årgangsrom vi skal smage, har vi ikke lagt helt fast nu, men lur mig om vi ikke bl.a. skal smage 23 år gamle Ron Zacapa Centenario optaget i rommens ’Hall of Fame’.

Garvede romsmagere kan prøve vores Romsmagning II – for viderekomne den 15. november samme sted.

Rommen serveres som en cognac ”straigth” altså uden is og cola, men med 2 cl pr smagsprøve.

Det er IKKE muligt at køre hjem fra dette møde. Bus 2a og 5a kører fra hovedbanen til døren og der er et par hundrede meter til Amagerbro Metrostation.

For at lægge bunden starter vi med at spise gammeldags oksesteg med gemyse og skysovs dertil et glas øl, vand eller vin.

Tilmeldingen er bindende. Max 1 ledsager pr IDA medlem..

 

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

4 mar.
Operabio - TOSCA
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 04. marts kl. 09:30
12 mar.
Eddie Skoller
  • Café Alma, København S
  • mandag d. 12. marts kl. 17:30
14 mar.
Alphonse Mucha på Arken
  • Arken - Museum for moderne kunst, Ishøj
  • onsdag d. 14. marts kl. 17:30
15 mar.
Portvin & ”Portvin”
  • Restaurant Kareten, København S
  • torsdag d. 15. marts kl. 18:00
17 mar.
Bjørn Wiinblads kunstnerhjem - Det blå hus
  • Bjørn Wiinblads blå hus, Kgs. Lyngby
  • lørdag d. 17. marts kl. 10:55
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close