18-11-2018 11:52:39

Rule Breaking Strategy - Aalborg

Arrangør: IDA Lederforum Nordjylland

Du inviteres til en spændende workshop om Rule Breaking Strategy, der er en nytænkningsmetode, som er særdeles velegnet for Ingeniørvirksomheder.

Kom og hør Anja Krogh Sondrup og Lise Grevenkop-Castenskiold fortælle om Rule Breaking Strategy metoden og et danskstyret Rule Breaking strategiforløb i USA beskrevet i Ingeniøren uge 42, 2011. Læs artiklen her

Få en introduktion til teorien og afprøv det i praksis
Succes behøver ikke at handle om at bekæmpe sine konkurrenter på de sædvanlige måder eller gå på nye markeder. For langt de fleste virksomheder kan det bedre betale sig at udvikle nye spilleregler i det marked, de allerede befinder sig i.
Rule Breaking Strategy handler om, hvordan din virksomhed ved at udfordre de uskrevne spilleregler i din branche kan erobre en ny og bedre plads i markedet, få nye idéer og skabe stærke koncepter.

Du får et kort foredrag om teorien bag Rule Breaking Strategy og resultater fra andre virksomheder. Herefter skal du selv i arbejdstøjet. Du får også en gennemgang af de velafprøvede hands-on-værktøjer, som du selv kan bruge hjemme i din virksomhed.
Vi vil konkret bruge metoden til idéudvikling på flere af de virksomheder, som er til stede.

Case: Internationalt forløb med succes i USA
Lise Grevenkop-Castenskiold fortæller om et større internationalt Rule Breaking forløb for et amerikansk børsnoteret IT-firma.
Forløbet, der blev tilrettelagt af Anja og Lise, involverede blandt andet fjernstyrede innovationsforløb i Indien, Israel og USA, kundeundersøgelse samt en Rule Breaking workshop for virksomhedens internationale ledere i USA.

Resultatet var 20 nye projekter, hvoraf et antal allerede er implementeret. Forløbets store succes betød, at processen blev afholdt igen i år denne gang med et mere snævert produktfokus - og nu er det planlagt som en tilbagevendende årlig begivenhed i virksomheden.

Specielt: Ta’ en kollega med GRATIS – så er I 2 til at følge op, når I kommer tilbage i virksomheden…..

 

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Nordjylland

20 nov.
Fra studerende til leder (udvidet)
  • Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 20. november kl. 16:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close