18-08-2018 07:12:14

Scrum anvendt som agil projektmodel - er det blot forbeholdt IT-projekter?

Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

Der er et stort potentiale i indførelse af agil projektledelse. Scrum, der efterhånden er defacto standarden for agil projektledelse i software-branchen, lover mangedobling af effektivitet, høj kvalitet, samt glade kunder og medarbejdere. Scrum er let at forstå: Der er få regler, som skal følges, og endnu færre roller, der skal besættes. Det er derfor for mange et indlysende valg, når der skal ske forandringer i organisationen. På trods af dette, er der alligevel mange virksomheder, som har store udfordringer med at få Scrum til at fungere optimalt - oftest fordi man overser, at der er tale om mere end blot en ny projektledelsesmetode.

Scrum kan med fordel også anvendes i projekter som indbefatter andet end blot softwareudvikling. Mødets indlægsholder, Bent Myllerup - der har mange års erfaringer med anvendelse af Scrum både indenfor og uden for IT-projekter, vil introducerer Scrum, beskriver udfordringerne og adresserer, hvordan man som leder og medarbejder kan få det optimale ud af transitionen til Scrum.

Bent der er den første europæiske Certified Scrum Coach, samt Certified Scrum Trainer, har med succes implementeret Scrum og agil projektledelse i organisationer, på tværs af faglige, sproglige, kulturelle og geografiske grænser. Han blogger om Scrum, agile tilgange og coaching på Computerworlds danske Scrum-blog (http://www.computerworld.dk/blog/scrum-bloggen) samt agile42’s internationale blog (http://www.agile42.com/en/blog/)

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

27 aug.
Bring mennesker fra tanke til handling - Inspirations aften
  • Acuity World, Holte
  • mandag d. 27. august kl. 17:45
28 aug.
Hvordan udvikler man en Iværksætterkultur i en eksisterende virksomhed?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 28. august kl. 17:00
10 sep.
DET KREATIVE LEDERSKAB
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 10. september kl. 16:00
17 sep.
DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 17. september kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close