21-02-2018 02:38:35

Scrum - hvad og hvordan? - on demand webinar

På dette webinar vil du blive introduceret til hvad Scrum er og hvordan Scrum kan blive en del af den måde som I kan arbejde på i din organisation.
Arrangør: IDA Syd

(Dette webinar er optaget den 7-5-14)

Scrum, som en agil tilgang, er baseret på principperne fra læren om empiriske processer. Den har sit udspring i software-udvikling, men er generelt anvendelig i et hvilket som helst projekt som har en passende kompleks udfordring. Scrum er interessant fordi tilgangen har bevist sit værd og succesfulde resultater. Dette gælder specielt i forhold til at have en høj effekt af projektgennemførslen og frembringelse af de rigtige løsninger, som komme brugerne og kunderne til gode.

Vi vil på webinaret gennemgå hvad Scrum er: rollerne, aktiviteterne og artefakterne, samt sætte Scrum i kontrast til traditionelle projektledelsesmetoder. Du vil få udvidet dit begrebsapparat, høre om typiske faldgruber og hvorfor det er vigtigt at adressere virksomhedskulturen og ledelsesstilen i forbindelse med indførelse ad Scrum. Endeligt vil vi berøre hvorledes du kan lægge en strategi for indførelse af Scrum samt hvorledes denne operationaliseres i din organisation.

Om webinarets indlægsholder:
Bent Myllerup er agile coach ved agile42. Han er Certified Scrum Trainer (CST) og blev i 2008, som den første europæer, Certified Scrum Coach (CSC). Han er fortsat den eneste dansker på dette høje niveau, som på verdensplan omfatter blot 30 personer. Derudover er Bent uddannet systemisk coach og holder en Project Management Professional (PMP) certificering.

Bent har anvendt agile metoder i forbindelse med udvikling af software, hardware og mekanik siden 2006 og blogger jævnligt om sine erfaringer og tilgange på Computerworld’s danske Scrum-blog og agile42’s internationale site. Hans tilgang til agil projektledelse og agile metoder er praktisk og ikke-dogmatisk, hvilket virksomheder i Danmark, Europa, Nordamerika og Mellemøsten har nydt godt af de senere år.

Bent er involveret i agile communities i flere lande og kendt som en engageret og inspirererende taler og facilitator ved konferencer på verdensplan.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Pris
Deltagelse er gratis for IDA-medlemmer
Eksterne: 500 kr.
Ing. Ej medlem: 2500 kr.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDAs regioner

Kommende arrangementer
fra IDA Syd

27 feb.
Karrieretjek og karriereplanlægning
  • Comwell Sønderborg, Sønderborg
  • tirsdag d. 27. februar kl. 16:00
15 mar.
IDA Syd - Middag forud for foredrag og generalforsamling
  • Hotel Scandic Kolding, Kolding
  • torsdag d. 15. marts kl. 17:45
15 mar.
IDA SYD - Foredrag med Henrik Føhns fra Techtopia
  • Scandic Kolding, Kolding
  • torsdag d. 15. marts kl. 19:00
15 mar.
Generalforsamling IDA SYD 2018
  • Hotel Scandic Kolding, Kolding
  • torsdag d. 15. marts kl. 20:00
30 maj.
IFAC Workshop on Automation Control in Offshore and Gas Production
  • Musikhuset i Esbjerg
  • onsdag d. 30. maj kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close