18-11-2018 09:22:58

SELEKONFERENCE - Temadag om sikkerhedsseler

IDA Automotive under Ingeniørforeningen, IDA indbyder til Temadag om sikkerhedsseler
Arrangør: IDA Automotive

Der har i den senere været en del offentlig debat om eftermonterede sikkerhedsseler, bl.a. i busser. Ingeniørforeningen ønsker med denne temadag, at øge kendskabet til sikkerhedsselen – set fra konstruktionsingeniørens side.

PROGRAM

15:00 Velkomst

15:10 Busser i Danmark, ved Lasse Repsholt, Chefkonsulent, Danske Busvognmænd. Danske Busvognmænd (DB) er den faglige brancheforening for busvognmænd i Danmark. Foreningen repræsenterer i dag ca. 350 busvognmænd med knap 5.000 busser.

15.30 Regler for seler i busser i Danmark, ved Ken V.G. Martinsen, AutoConsult. AutoConsult er et firma med speciale i udførelse af dokumentation til brug ved syn af køretøjer.

15:45 Pause

16:00 Sikkerhedsseler – Konstruktion, tests og krav ved montering, ved Christian Leitner, Teknisk chef, Fasching Salzburg GmbH. Fasching Salzburg GmbH er blandt de ledende producenter af sikkerhedsseler til busser og erhvervskøretøjer i Europa. Foredraget tager udgangspunkt i instruktion til nye sæde-/bilproducenter, som ønsker at benytte Fasching Salzburgs sikkerhedsseler.

16:30 Pause

16:45 Fastspænding af børn, ved Farid Bendjellal, Group Technical Director,Britax Group
Britax Römer er et af de meget få mærker, der har egne faciliteter i både Storbritannien og Tyskland til at gennemføre kollisionstests, som dem, der anvendes i bilindustrien.

17:15 Pause

17:30 Test af sikkerhedssele forankringer, ved Dennis Jepsen, R&D Test Engineer, Be-Ge Jany A/S. Be-Ge Jany A/S er en produktionsvirksomhed, der udvikler, tester og producerer godkendte autosæder kombineret med fuldt godkendte installationssystemer og specialprodukter til bilindustrien

18:00 Buffet og netværkstid

Temadagen henvender sig primært til firmaer, der arbejder med montering af sikkerhedsseler i sæder, i biler og i busser, men også til busvognmænd og indkøbere af persontransport, hvor sikkerhedssele er krævet.

Der vil undervejs blive serveret kaffe med kage og til slut vil der være en aftenbuffet med udvalg af kolde og varme retter.

Ingeniørforeningens arrangementer er primært for foreningens medlemmer, men udefra kommende er også velkomne. Det er nødvendigt at blive ”oprettet som bruger” for at kunne blive korrekt registreret.
Vælg ”Tilmelding”; ”Log ind/ny bruger”; ”Opret dig som bruger”; ”Nej , jeg er ikke medlem”; ”Andet”; uddannelse ”Anden uddannelse”; Oplys titel, navn m.v.

Kommende arrangementer
fra IDA Automotive

11 dec.
Særudstilling Jaguar med særlig vægt på XJ-serien - Julemøde på Sommers Automobile Museum
  • Sommers Automobile Museum, Nærum
  • tirsdag d. 11. december kl. 19:00
24 jan.
Elektriske busser fra VDL
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 19:00
4 feb.
Den nye 100 % elektriske bil Jaguar I-PACE
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 04. februar kl. 19:00
5 mar.
Elektriske køretøjer fra Garia
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 05. marts kl. 18:00
26 mar.
Generalforsamling IDA Automotive
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 26. marts kl. 18:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Automotive

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close