24-02-2018 19:16:03

Smag på molekylær gastronomi

Arrangør: Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Molekylær gastronomi er et nyt ord i det moderne køkken.

Foredraget vil give et indblik i den molekylære gastronomi ud fra en kemisk synsvinkel med udgangspunkt i hvordan vi smager og dufter med hhv. tungen og næsen.

En række historier og begreber fra den molekylær gastronomiske verden vil blive præsenteret. Baseret på kendskab til de kemiske forbindelser som findes i fødevarer og begreber som f.eks. flavour pairing vil en række eksempler på nye smage og kombinationer blive præsenteret og der vil være mulighed for smagsprøver baseret på eksempler fra foredraget.

Pris:
Kr. 100 pr. person.
For studerende er prisen kr. 50 pr. person.
Max en ledsager pr. IDA-medlem.

Kommende arrangementer
fra Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

1 mar.
Chess The Musical
  • Radisson Blu Restaurant, Århus C
  • torsdag d. 01. marts kl. 17:30
5 mar.
Aarhus afdeling - Generalforsamling 2018
  • EY Huset, Aarhus C
  • mandag d. 05. marts kl. 18:00
8 mar.
Besøg Brabrand Mejeri
  • Brabrand Mejeri, Brabrand
  • torsdag d. 08. marts kl. 09:00
15 mar.
Torsdagsforedrag: Dyrenes fantastiske fysiologi
  • Restaurant Thors Mølle, Højbjerg
  • torsdag d. 15. marts kl. 14:00
17 mar.
Sys Bjerre i Sct. Pauls Kirke m. Sushi på Bruuns Bro
  • Sushi Sakura, Århus C
  • lørdag d. 17. marts kl. 18:00
Se alle kommende arrangementer fra Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close