19-08-2018 11:23:42

Smagsgivende elementer i øl

Arrangør: IDA Kemi

 

Hvorfor smager en øl som den gør? De er jo i bund og grund alle lavet af: vand, malt, gær, humle og eventuelt andre krydderier  (og nogle gange bakterier). Men hvad giver ingredienserne af smagsnuancer og under hvilke forhold?

Med en akademisk håndværkers tilgang kikkes der på brygtraditioner og proces. Der vil være røverhistorier og en spændvidde fra traditionel brygkunst til moderne mikrobryg. En tour-de-force i smagsfulde og vidunderlige øl, med detaljeret neddykning i nogle af deres detaljer.

Men nu skal man jo ikke kun snakke om øl. Derfor vil der tages udgangspunkt i nogle smagsprøver på typiske, outrerede og ekstreme øl, så medbring eventyrlyst og et åbent sind. Da de fleste af øllene er ret stærke, frarådes det at planlægge at køre hjem bagefter.

Foredragsholderen Martin Pedersen er Datateknologiingeniør fra SDU og aktiv håndbrygger.

Han har vundet adskillige ølpriser for sit øl og haft øl med på Danske Ølentusiasters Ølmesse i flere år.

Pris: 100 kr. Deltagelse iht. IDAs regler

 

Tilmelding på www.ida.dk, moede@ida.dk  eller tlf. 33 18 48 18 – arrangement nr. 994262

 

 

Kommende arrangementer
fra IDA Kemi

26 aug.
18th Nordic Symposium on Catalysis - NSC2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • søndag d. 26. august kl. 12:00
18 sep.
Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP)
  • EY Huset, Aarhus C
  • tirsdag d. 18. september kl. 16:45
19 sep.
CO2 negativt kraftværk ved biostøvfyring og cryo seperation af CO2
  • EY Huset, Aarhus C
  • onsdag d. 19. september kl. 16:45
26 sep.
Opfølgning på energilagring – forskning og løsninger til at lagre sol og vind
  • ECOpark, Aarhus V
  • onsdag d. 26. september kl. 16:45
Se alle kommende arrangementer fra IDA Kemi

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close