10-12-2018 05:34:50

Sociale Iværksættere i Afrika’s Digitale Revolution 2.0

3-4 forskellige danske tech-startups fortæller på mødet om deres erfaringer med at bruge teknologi til at skabe en bedre verden. Endvidere vil Udenrigsministeriet fortælle om innovation indenfor udvikling.
Arrangør: IDA Global Development

Afrika er midt i en digital transformation, hvor internet og smartphones er ved at blive allemandseje. Dette har åbnet for nye muligheder for digital socialt iværksætteri. Disse går fra initiativer som er er fuldt velgørende til forretningsidéer på almindelig markedsvilkår. Fælles for dem alle er at digitale platforme spiller en afgørende rolle.

Oplægsholdere:

Nordic Impact Fund. Lisbeth Stausholm Zacho - CEOen om ny investeringsfonden for impact-investeringer, der både skaber positiv social og bæredygtig forandring samt giver et finansielt afkast.

· Maternity Foundation. Anna Frellsen CEO. Har udviklet app'en 'Safe Delivery', der hjælper gravide kvinder i Afrika til en sikker og ufarlig fødsel.

· M-PAYG Diana Lundgren Market Analyst. M-PAYG giver landsbyer (off-grid) i Tanzania adgang til solenergi, hvor husstanden via mobile-pay tilbagebetaler solcelle anlægget.

René Taus Hansen fra Udenrigsministeriet fortæller om innovation i udviklingssamarbejdet.

Kommende arrangementer
fra IDA Global Development

12 dec.
Bæredygtighedskaravanen: Besøg hos Herning Vand
  • Herning Vand A/S, Herning
  • onsdag d. 12. december kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close