15-12-2018 12:51:25

Soulaima Gourani & Lars Kolind om Forandring & Forankring - on demand webinar

Kom og hør Soulaima Gourani & Lars Kolind debattere Forandring & Forankring, både på det personlige plan og som virksomhedsorganisation. Mød og oplev to personligheder inden for det globale erhvervsliv!
Arrangør: IDA Proces
Medarrangør: DDL Lederforum

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

"Det er min livsfrygt at gro fast" siger samfundsdebatøren Soulaima Gourani. "Magelige danske virksomhedsledere har meget at lære" siger bestyrelsesformanden Lars Kolind.
Oplev dem i med og modspil.

Soulaima Gourani er forfatter til to bøger "Tag magten over din karriere" og "Mod til succes". Hun siger "Jeg tør skille mig ud fra flokken og sige ting andre ikke tør. Jeg tør være anti-autoritær og italesætter emner".

Lars Kolind, har som topleder og bestyrelsesformand været med til at udvikle flere virksomheder til globale vindere. Kineserne har hentet den tidligere Oticon-boss til Shanghai. Han efterlyser ambition og mod hos danske ledere og medarbejdere.

Kl. 18.00 Pause
-----------------------------------------------------

Soulaima Gourani arbejder som global konsulent - hele verden er hendes arbejdsplads og lufthavnen hendes mødested, når hun skal på arbejde. Hun siger om Forandring & Forandringer "Mennesker hader som udgangspunkt forandringer. Så når du siger forandringsparat - ved du så hvad det egentlig vil sige at være parat og åben overfor forandringer? Det er faktisk utroligt svært at navigere en virksomhed iegnnem kriser og forandringer, hvis ikke medarbejdere og kolleger er rustet og indstillet på, at det er nødvendigt at ændre sig. Forandringer sker uanset hvad. Du bliver hele tiden stillet foran nye problemer, nye relationer, ny teknologi og lignende, men spørgsmålet er hvordan du tackler disse forandringer?"  

Lars Kolind er en velkendt ledelsesguru, iværksætter, investor, international forfatter og bestyrelses-formand. Han underviser nu kinesiske topdirektører, som skal omstille Kina fra produktionsland til vidensamfund. Om Forandring & Forandring siger han "Vi har en kæmpe konkurrencefordel i Danmark gennem vore evne til at skabe mening, arbejde sammen og tage ansvar. Men vi falder på halen for stærke mænd som tror at kontrol og styring er løsningen på alle problemer".

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.


Kommende arrangementer
fra IDA Proces

14 jan.
Erhvervskonferencen Klima & Bright Green Business 2019 - Sønderborg Teater
  • Sønderborg Teater, Sønderborg
  • mandag d. 14. januar kl. 13:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
28 jan.
Visit to MAN Energy Solutions Frederikshavn
  • MAN Energy Solutions, Frederikshavn
  • mandag d. 28. januar kl. 13:00
28 jan.
Chatbots indefra
  • Alsion, Sønderborg
  • mandag d. 28. januar kl. 16:00
28 jan.
Lav den bedste forretningsmodel på 3 timer
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 28. januar kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Proces

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close