16-10-2018 14:26:25

Spændende formiddag i selskab med Enneagrammet

Den Excellente leder skifter gear og lederstil efter behov. Alle ledere har styrker og udfordringer, de tre vigtigste discipliner indenfor ledelse er operationel, strategisk og relationel ledelse. Inklusiv fuld CoreProfile analyse til en værdi af 695 kr!
Arrangør: IDA Lederforum Syddanmark

Den Excellente leder skifter gear og lederstil efter behov.
Alle ledere har styrker og udfordringer, de tre vigtigste discipliner indenfor ledelse er operationel, strategisk og relationel ledelse. Din force ligger helt sikkert i en af de tre, så har du sikkert også evnen for en af de andre også, men hvor er det, at skoen trykker, og hvor er din primære faldgrube.

Med oplægget/workshoppen får du indsigt i, hvordan du kan bruge psykologiske værktøjer til at sikre, at dit budskab rammer alle dine medarbejderes motivation. Du vil straks efter tilmeldingsfristen modtage adgang til en fuld CoreProfile™ (værdi 695 kr. + moms).

Du får muligheden for at gennemarbejde din egen lederstil gennem et kernekvadranten (Daniel Offman), hvor du ser på dine kernekvaliteter, og hvordan disse, hvis du overforbruger dem, bliver til faldgruber, hvor dine ansatte og kolleger let opfatter det som uhensigtsmæssigheder. Hvordan du let kan kompensere for disse. Vi ser også på, hvilke adfærdsmønstre fra kolleger og ansatte, der får det værste frem i dig, og hvordan du møder denne adfærd så godt som muligt, samt hvordan du adfærdskorrigerer på en motiverende måde, og dermed får medarbejdernes styrker og talenter endnu mere.

Du vil også på arrangementet få en overordnet gennemgang af de 9 Enneagramtyper. 

Vi håber du har lyst til at deltage i den efterfølgende frokost, hvor IDA Lederforum Syd er vært. Venligst lav tilvalg, således at vi kan bestille det rette antal kuverter.

Tilvalg

Frokost
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Syddanmark

24 okt.
Fra specialist til ny leder
  • Fællesdomicilet, Odense C
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
30 okt.
Asset Management – Vejen til god ledelse af virksomhedens aktiver
  • Fredericia Maskinmesterskole, Fredericia
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
3 nov.
Forretningsudvikling & Designtænkning
  • Huset i Middelfart, Middelfart
  • lørdag d. 03. november kl. 08:30
22 nov.
Konflikthåndtering fra fronten med Carl Plesner
  • Hotel Scandic Kolding, Kolding
  • torsdag d. 22. november kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close