14-11-2018 13:08:57

Spis dig til TOPTUNET HJERNE- OG KROPSKEMI

TRÆT EFTER FROKOST HUMØRSYG HEN PÅ EFTERMIDDAGEN UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID STRESSET OG UOPLAGT I HVERDAGEN Dårlige kostvaner, ingen motion og ringe søvn bringer kropskemien i ubalance men du kan spise dig til TOPTUNET HJERNE- OG KROPSKEMI
Arrangør: AVU, IDA Sjælland

Men hvis dine kostvaner, motionen og for ringe søvn bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker. 

Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede - eller på vejen til at blive det.

Det gør vores seminar op med, når Martin Kreutzer med afsæt i hverdagens udfordringer på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en mere energirigtig retning. 

Kom og støt op om dette fantastiske foredrag

Den prøjsiske sundhedspragmatiker Martin Kreutzer, der er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder kost og sundhed. Både i rollen som foredragsholder og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af hundredevis af klienter. 

Tilvalg

Ledsager
kr. 150

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Sjælland

10 dec.
Jan Gintberg: Hemmeligheden bag den gode idé
  • Gimle, Roskilde
  • mandag d. 10. december kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close