12-11-2018 19:16:38

Spis dig til toptunet hjerne- og kropskemi

Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

Gnu eller hængebugsvin
Hvis du var en gnu på savannen, ville du så være den svækling i flokken, der blev jagtet og spist? Eller var du i junglen det tykke dyr, som tigeren snupper, fordi det er det letteste offer?
 
Det er ikke naturbestemt at være:
-> TRÆT FØR OG EFTER FROKOST
-> SLIKSULTEN MIDT PÅ DAGEN
-> HUMØRSYG SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN
-> UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID
-> SLAP OG OVERVÆGTIG
 
Men hvis dine kost- og motionsvaner bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker.
Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte og sygdomsramte ? eller på vejen til at blive det.

Det gør vores foredragsaften op med, for Martin Kreutzer formidler på underholdende vis konkrete redskaber til at skabe den nødvendige forandring. Indlægget vil med garanti ændre dit syn på kostens, motionens og den øvrige livsstils indflydelse på dit daglige velbefindende.

Med afsæt i hverdagens udfordringer formidles der på underholdende vis konkrete redskaber til at skabe den nødvendige forandring. Hvert tiltag flankeres af justeringsforslag, som i al deres simplicitet gør hele forskellen.
 
Hele foredraget finder sted i en livlig atmosfære, hvor der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Program:
Kl. 17.30 - 18.15 Spisning
Kl. 18.20 - 20.45 Foredrag inkl. 10-15 minutters pause
Kl. 21.00 Slut
 
Oplægsholder: Martin Kreutzer

Deltagergebyr: Kr. 175,- pr. person for IDA Medlemmer og en ledsager.

Se oversigtskort til mødeadressen her

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close