21-08-2018 09:42:39

Stevia - en sød fremtid?

Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet

Vi hører i dag så meget om de negative effekter ved raffineret sukker, og om hvordan det påvirker vores sundhed.
Brugen af lightprodukter, og dermed sødemidler som for eksempel aspartam og saccharin, er steget de seneste år.

Spørgsmålet er, om der findes en anden vej?

I december 2011 har EU godkendt brugen af det naturlige sødemiddel stevia, som skulle være 400 gange sødere end almindelig bordsukker og ikke indeholde kalorier.

På mødet vil vi få belyst forskellige aspekter om sødemidlet, dyrkning, fremstilling, anvendelse og effekt.

Program

 

13:00             Velkomst og introduktion v/ / Klaus Volhøj, Yngre Fagligt Forum

 

13:15             Stevia som afgrøde

                        v/ Bjarne Schou, CEBIO

 

14:00             Analyse af Stevia

                       v/ Lone Søvad Madsen, Seniorkonsulent, Teknologisk Institut

                     

14:45             Pause

 

15:15             Stevia til kommerciel fødevareproduktion

                       v/ Lars Bo Jørgensen, General Manager, NP Sweet A/S

 

16:15             Afrunding v  Rikke Christensen, LEVS                  


 
 

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

13 dec.
IDA Future Talks 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 13. december kl. 13:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close