24-09-2017 13:52:33

Kom gratis med til årets tech event, TECHNOMANIA 2017, og bliv ført ind i et 3.386 kvadratmeter stort fremtidsunivers med oplevelser, state of the art teknologi, events og talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske landvindinger. Det hele sker den 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning (Hal F). Husk at printe din gratis billet til hi messen her.

Digital Transformation – behind the scenes!

Fremtidens ledelse og karriere: Kan en stor, global virksomhed være hurtig og gå foran i digitaliseringen? Kom med helt ind i en CEO’s cockpit og oplev, hvordan ny teknologi forvandler hele værdikæden fra R&D til kundeoplevelsen i en industrivirksomhed som Danfoss.

Hvornår?

4. okt. 2017 KL. 10:30 - 11:20
Tilmeldingsfrist
4. okt. 2017 - 08:00
Arrangementsnummer
323566
19 ledige pladser

Hvor?

Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

DANFOSS Scenen HAL F
Arrangør: IDA Lederforum
Medarrangører: IDA Lederforum Hovedstaden, IDA Lederforum Midt/Vest, IDA Lederforum Nordjylland, IDA Lederforum Sjælland, IDA Lederforum Syddanmark
Digital Transformation – behind the scenes!

- og hvordan den digitale transformation har sendt topledelsen på en stejl læringskurve!

Digitalisering har skubbet verden ud på tærsklen til en ny æra. Og lige nu står digital transformation øverst på topledelsens to-do-liste i mange virksomheder – også de helt store, globale koncerner. Men hvordan griber man i praksis en digital transformation an i en industrivirksomhed med over 25,000 medarbejdere, titusindvis af kunder, over 50 fabrikker, og aktiviteter på tværs af mange markeder og sektorer?

CEO, Kim Fausing, fortæller, hvordan Danfoss blandt andet gennem samarbejdende robotter på fabriksgulvet, simulering og additive design manufacturing i R&D, nye IoT baserede produkter og services, start-up miljøer og incubation hubs til udvikling af nye digitale forretningsmodeller har sat fuldt tryk på en omfattende digitalisering af hele værdikæden. Det er ikke let, og det udfordrer mindsettet, kræver masser af unge digitale talenter og lynhurtig udvikling af nye kompetencer på tværs af hele koncernen.

Kim Fausing, President & CEO, Danfoss
Kim Fausing har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og en MBA fra Henley Management College, London. Han har stor erfaring fra ledende stillinger i globale industrivirksomheder, hvor han har taget sin ingeniør-baggrund med ind på direktionsgangen og brugt sin personlige begejstring for teknologi det til at binde produkter og løsninger tæt sammen med det, som kunderne har brug for.

Han kom til Danfoss som direktør for Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division i 2007. I 2008 blev han udnævnt til Executive Vice President og COO, og i foråret 2017 blev han udnævnt til President og CEO. Fra 1990-2006 var Kim Fausing tilknyttet Hilti AG, og havde her en række internationale stillinger blandt andet som divisionsdirektør og medlem af direktionen. Kim Fausing er desuden medlem af bestyrelsen for Hilti AG.

 

Kør med bus til Technomania

Vi har arrangeret busser rundt om i landet, så det er nemt at deltage. Tilmeld dig her, så du er sikker på en plads i bussen til årets vildeste tech-messe. Bussen er gratis for IDA medlemmer.

 

Er du ikke medlem af IDA og har du ikke tidligere deltaget i et arrangement?

Klik på "tilmeld" og opret nemt og enkelt en brugerprofil. Så er du sikker på at få en plads til denne talk på TECHNOMANIA..

Tilmeld

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

4 okt.
Digital Transformation – behind the scenes!
  • Messecenter Herning, Herning
  • onsdag d. 04. oktober kl. 10:30
4 okt.
Distanceledelse
  • Messecenter Herning, Herning
  • onsdag d. 04. oktober kl. 11:30
4 okt.
Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder
  • Messecenter Herning, Herning
  • onsdag d. 04. oktober kl. 13:00
4 okt.
Hvor er landingsbanen? Ledelse og implementering af teknologidrevne forandringer
  • Messecenter Herning, Herning
  • onsdag d. 04. oktober kl. 14:30
5 okt.
Lederens vigtigste kompetence i en disruptiv virkelighed
  • Messecenter Herning, Herning
  • torsdag d. 05. oktober kl. 10:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close