16-11-2018 04:44:44

Strategiprocessens elementer (Djøf)

Hør om strategiprocessens elementer og de reaktioner man kan forvente i organisationen
Arrangør: TRU, Tillidsrepræsentantuddannelsen

DETTE KURSUS ER KUN FOR OFFENTLIGT ANSATTE TILLIDSVALGTE 

Udbytte:
Kurset er kun relevant for offentlig ansatte tillidsvalgte.

Udbytte:
Efter endt kursus vil deltagerne have en grundlæggende forståelse af strategiprocessens elementer, de reaktioner man kan forvente i organisationen og værktøjer til at arbejde struktureret med at styre såvel beslutninger som adfærd.

Der vil blive arbejdet med konkrete værktøjer, der skal sikre, at den tillidsvalgte får optimal indflydelse og gennemslagskraft i forbindelse med strategiske diskussioner, og er i stand til at tale ledelsens sprog.

Indhold:
Agendaen og de bagvedliggende valg af metodeværk bygger på en tanke om, at de tillidsvalgte gennemlever en strategiproces - fra de første formuleringer af mission og vision og helt frem til en ny hverdag med ændrede arbejdsopgaver.

Formen er modulvis præsentation af et konkret rammeværk/værktøj med tilknyttet rollespil. I rollespillet vil deltagerne skulle spille én af de organisatoriske roller, der er relevante i den pågældende fase af organisationens liv fra strategiarbejde til ny hverdag.

På kursets første dag vil vi komme rundt om, hvad en strategi er, og hvorfor har man en strategi, strategiarbejde i den offentlige sektor samt få en introduktion til praksisorienteret rammeværk for mål og strategiplaner.

På kursets anden dag vil vi drøfte den tillidsvalgtes særlige rolle i strategiprocessen, tale om forandringsledelse, strategiplaner, strategiens rolle i hverdagen og gennemgå den tillidsvalgtes værktøjskasse til at sikre optimal indflydelse og gennemslagskraft i strategiske diskussioner og forandringsprocesser.

Undervisere:
Konsulenter fra Ernst & Young

Vær opmærksom på, at ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show gebyr på 500,00 kr.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close