18-11-2018 19:52:07

Stressrobusthed - klædt på til svære tider

Arrangør: AVU, IDA Fyn


I et moderne liv er vi ikke altid herre over, hvilke belastninger, forandringer eller udfordringer, der dukker op på vores vej. Det kan være alt fra finanskriser, sygdom, skilsmisser, økonomiske problemer, arbejdsløshed, arbejdspres, uforudsigelige episoder, og meget, meget mere.

Selv om vi hver dag gør os umage for at minimere mængden af bekymringer og udfordringer, kan vi, særligt i krisetider, ofte ikke fjerne alle problemer med det samme. Dermed kan vi blive ramt af længerevarende stress, uanset om vi vil det eller ej. Samtidig ved vi, at hvis vi er stressede gennem længere tid, kan det slide på vores overskud, helbred og psyke i en sådan grad, at vi risikerer at udvikle svære stresssymptomer, eller endnu værre - stressrelaterede sygdomme.

Men heldigvis behøver det ikke gå så galt. Vi fødes med en fysisk og psykisk robusthed, der kan modstå følgevirkninger fra længerevarende stress, og som kan holde os i balance – også i de krævende perioder af vores liv.

Ved dette foredrag får du veldokumenteret viden om stress og robusthed samt gode redskaber til at håndtere stress og styrke din fysiske og psykiske robusthed.

Oplægsholder
Birgitte Dam Jensen, Institut for Forandring

Pris
Medlem: Kr. 100,-
Ledsager: Kr. 150,-

Tilmelding
Du kan tilmelde dig og din evt. ledsager på ida.dk/arr.nr. 994811eller via mødetilmeldingen på 33184818 eller moede@ida.dk. Sidste frist for tilmelding er 2. oktober. BEMÆRK at tilmeldingen er bindende fra d. 2. oktober.

 

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Fyn

23 jan.
Førstehjælp til travle børnefamilier - bedre balance i hverdagen
  • Fællesdomicilet, Odense C
  • onsdag d. 23. januar kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close