22-10-2018 07:54:39

Studietur til Sydtyskland

Arrangør: IDA Bygningsfysik

Beskrivelse
Ekskursioner/Socialt arrangement
På studieturen besøger vi og undersøger en række steder og processer, hvor forskellige elementer af bygningsfysikken anvendes i praksis. Udover ekskursioner og foredrag med lokale rådgivere er fokus på socialt samvær.
Turen starter i  Aschheim lige øst for München
(adresse oplyses senere), og slutter ved Bad Aibling (ca en time fra München centrum). Man kan godt nå frem med et morgenfly men man kan også ankomme torsdag aften.

Foredragsholdere
Vores guide er Søren Pedersen, Passivhus.dk, der har arrangeret omkring 20 studieture med fokus på energieffektivt byggeri, arkitektur og passivhuse, primært til Tyskland, Østrig og Schweiz. Derudover præsenteres projekterne af lokale arkitekter og ingeniører.

Praktisk
Selve studieturen er på 1½ dag og starter fredag morgen i et sted i Sydtyskland. Deltagerbetalingen for studieturen er på 975 kr. for medlemmerne og den inkluderer guidning, besøg og foredrag, transport undervejs samt en middag fredag aften.
Rejse til start og hjem igen, hotel og andre måltider er IKKE inkluderet i prisen og skal arrangeres og betales af deltagerne selv. Der er således rig mulighed for forlængelse af turen på egen hånd og evt. med påhæng. Ledsagere kan deltage for 300 kr. (inkluderer kun middagen).

NBNBNB Vær opmærksom på, at deltagerne på turen ikke er omfattet af en kollektiv rejseforsikring. Hver enkelt deltager skal sørge for behørig rejseforsikring, som dækker udlandet.

Yderligere informationer kommer her:
http://www.bygningsfysik.dk/studietur.html


 

Tilvalg

Ledsager
kr. 300

Kommende arrangementer
fra IDA Bygningsfysik

30 okt.
Når bygningsrenoveringer går galt
  • Ingeniørforeningen, IDA, København V
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 16:00
13 nov.
Den bæredygtige byggeplads og Cirkulær økonomi i Byggesektoren
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 13. november kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close