17-10-2018 03:17:06

Styr lige dit kropssprog

... et oplysende og underholdende foredrag om kropssprog og nonverbal kommunikation præsenteret af mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen.
Arrangør: AVU, IDA Sjælland

Nonverbal kommunikation handler om alt det, vi kommunikerer uden ord. Det handler om vores stemmeføring og vores kropssprog. Måden vi står, går, sidder på, vores kropsholdning, ansigtsmimik og gestikulation - alt sammen afslører det noget om, hvem vi er, vores intentioner, følelser og vores forhold til omgivelserne. En stor del af denne nonverbale kommunikation forgår helt ubevidst. Ofte er vi slet ikke klar over, hvad vi udtrykker med kropssproget. Til gengæld kan vi være sikre på, at andre hele tiden fortolker og afkoder vores kropssignaler.

Bliv bevidst om kropssprogets betydning

Ved at forstå kropssprogets betydning og opøve færdighed i at afkode andres nonverbale signaler, kan vi blive bedre til at forstå hinanden. Når vi bliver opmærksomme på vores eget kropssprog, bliver vi bedre til at kommunikere mere præcist og effektivt. Vi bliver bedre samtalepartnere, konfliktløsere, ingeniører, ledere mm.

Nonverbal kommunikation handler meget om vaner

Det er ofte en god idé at kigge nærmere på vores vaner. Det er i høj grad vores vaner, som bestemmer hvordan andre opfatter vores personlighed. Ved at bruge vores kropssprog bevidst, kan vi nedtone de signaler, som virker negative på andre og forstærke de dele af vores kropssprog, som virker godt.

Foredraget handler om at bruge det ordløse sprog til at opnå en stærkere personlig fremtoning. Henrik Rasmussen er mimer, klovn og artist. Gennem de sidste 18 år har han underholdt tusindvis af børn og voksne med ordløs komik og kropssprog. Foredraget er fyldt med små situationsspil, demonstrationer og en god portion gymnastik for lattermusklerne.

Aftenens program:

17:00 Velkomst

17:05 - 18:20 Nonstop foredrag "Styr lige dit kropssprog"

18:25 - 19:00 en let anretning efter køkkenchefens valg

19:00 - 21:00 Øvelser, spørgsmål og andet sjov. Henrik vil slutte aftenen af med at give jer mulighed for at afprøve nogle enkelte øvelser.

OBS: Vær opmærksom på, at du vil modtage en faktura indeholdende et no-show-gebyr på 250,- kr., hvis du tilmelder dig og udebliver uden afbud inden afmeldningsfristen, som er d. 10.maj 2014.

 

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 250

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Sjælland

6 nov.
Hvem har en "HJERNESTARTER" liggende?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 06. november kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close