12-12-2018 04:17:41

Sunde Boliger – Hvordan bygger man et godt indeklima?

ALLERSIDSTE CHANCE FOR AT BESØGE SUNDE BOLIGER! Vi besøger Realdania By & Bygs ”Sunde Boliger" i Holstebro, hvor der gives konkrete bud på hvordan man kan designe en sundere bolig, med baggrund i indeklimamålinger.
Arrangør: IDA Bygningsfysik
Medarrangører: IDA Byg, IDA HVAC

Er det slut med køkken-alrummet? Kan man droppe husets dampspærre? Hvorfor indrette fælles walk-in closet for hele familien? Realdania By & Bygs ”Sunde Boliger" i Holstebro giver konkrete bud på, hvordan man gennem materialer, indretning og teknologi kan skabe et sundt indeklima i boligbyggeriet. Sammen med projektleder Jørgen Søndermark og koncernkompetencechef Steffen E. Maagaard fra MOE besøger vi Sunde Boliger, ser løsningerne, hører arbejdet med at bygge Sunde Boliger og resultaterne af indeklimamålinger i projektet

Danskerne tilbringer to tredjedele af deres tid i hjemmet. Et godt indeklima er afgørende for vores sundhed og velvære – fra søvnvaner, humør og produktivitet til helbred og livslængde. Kom med indenfor i byggeeksperimentet Sunde Boliger i Holstebro, og oplev tre løsninger på, hvordan man kan bygge og renovere boliger med sundt indeklima og godt energiregnskab uden fordyrende omkostninger. Oplev husene, se løsningerne og få de første resultater fra byggeeksperimentet.

Program:

 • Kl. 11.00-11.30 Hvilke præmisser er der for byggerieksperimentet Sunde Boliger? Og hvad er et sundt indeklima – og hvorfor skal vi bekymre os om det?
  Vi starter i referencehuset ”NOW-tech”. Hør blandt andet om byggeriets balance, brugere og budget samt få en introduktion til den forskning, byggeeksperimentet baserer sig på.
 • Kl. 11.30-13.00 Hvilke indeklimaløsninger er indtænkt i NO-tech og YES-tech testhusene? Og hvilke løsninger virker i praksis?
  Oplev testhusene NO-tech og YES-tech, som afhjælper potentielle indeklimaproblmer ved ændre beboernes adfærd og ved hjælp af tekniske løsninger.
 • Kl. 13.00-14.00 Netværk og videndeling med fagfolk i branchen.
  Vi byder på en sandwich og en forfriskning.

Kommende arrangementer
fra IDA Bygningsfysik

19 dec.
IDA Bygningsfysik Julearrangement: Genbrugsmursten - begrænsninger og anvendelsesmuligheder
 • BYG ERFA, København K
 • onsdag d. 19. december kl. 15:00
21 feb.
Optimering og brugen af de digitale teknologier indenfor byggesektoren
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 21. februar kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close