19-10-2018 20:02:09

Svæveflyvning og fællesspisning (netværk)

Har du altid gået og drømt om at komme op at flyve. Nu har du chancen. Vi har fået lov til at komme med på en prøvetur med instruktører fra Kolding svæveflyveklub. Vi slutter med fællesspisning.
Arrangør: Trekantafdeling, IDA Syd
Medarrangør: Esbjerg Afdeling, IDA Syd

Vi har fået lov til at komme på besøg hos Kolding flyveklub, hvor vi har mulighed for at få en prøvetur og være med som passager i deres svævefly. Det bliver en oplevelse, som du ikke må gå glip af.

Flyveturen varer ca. 6 minutter. Hvis du har drømt om på et tidspunkt at få et certifikat til at flyve selv, er dette en god mulighed for at prøve det af.

Mens flyvningerne foregår, kan de, der ikke flyver, hygge sig i klubhuset eller på terrassen. Herefter bliver grillen startet op og der vil være noget aftensmad. Inkluderet i prisen er et styk drikkevare samt selve flyvningen. Ekstra drikkevarer kan købes på stedet.

Maksimal personvægt er 110 kg, hvis man ønsker at flyve.

Du har også mulighed for at tage en ledsager med, som enten ønsker at flyve eller som kun ønsker at spise. Da ledsagere, som kun ønsker at spise, ikke begænses af kapaciteten, bedes I sende en mail til cro@ida.dk, hvis I skal have en eller flere ledsagere, som kun ønsker at spise og netværke.
Pris for spisning er 110 kr per person.

Praktiske oplysninger fra klubben

I tilfælde af dårligt vejr så kan det være nødvendit at flytte arrangementet. Alternativ dato er 16/6 så I må gerne reservere denne dato også. Hvis arrangementet skulle blive aflyst og man ikke kan den alternative dato, så vil deltagerbetaling blive returneret.

Vi bør oplyse, at vi selvom vi aldrig i de 75 år, klubben har eksisteret, har haft uheld med personskader, er vi naturligvis forsikrede mod sådanne uheld.

For en ordens skyld skal vi oplyse, at visse juridiske regler forhindrer, at vi flyver med passagerer i klubben. I stedet tegner man et uforpligtende medlemskab - et såkaldt støttemedlemskab i klubben. En del af medlemskabet er en gratis flyvetur (og i øvrigt at man, hvis man ønsker det, får klubbens månedsbrev, der fortæller om arrangementer m.v. i klubben).

Hele arrangementet gennemføres fra vor side, for at udbrede kendskabet til svæveflyvning, og I for at være sammen med familie, kollegaer og venner i et par hyggelige timer.

Tilvalg

ledsager som vil flyve og spise
kr. 325

Kommende arrangementer
fra Trekantafdeling, IDA Syd

30 okt.
Asset Management – Vejen til god ledelse af virksomhedens aktiver
  • Fredericia Maskinmesterskole, Fredericia
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
31 okt.
Hør om CAVERION Danmark A/S. Et arr. i Industriens uge
  • Caverion Danmark A/S, Fredericia
  • onsdag d. 31. oktober kl. 16:30
1 nov.
INDUSTRI 4.0 - Fremtidens Intelligente Industri
  • SOLAR Danmark, Vejen
  • torsdag d. 01. november kl. 12:00
6 nov.
Virksomhedsbesøg hos drikkevareemballeringsvirksomheden Ball Beverage Packaging
  • Ball Beverage Packaging , Fredericia
  • tirsdag d. 06. november kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Trekantafdeling, IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close