17-10-2018 03:47:52

Ta' dig selv med på arbejde med positiv psykologi - man yder bedst når man nyder

Arrangør: Kompetenceforum, IDA Vestjylland

Program:
Kl. 18.0 - 18.30 Spisning
Kl. 18.30 - 21.30 Kursus inkl. pauser ved Kim Knudsen, IDA

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi – Man yder bedst, når man nyder...

Ta´ dig selv med på arbejde med positiv psykologi er et kursus/foredrag om de nyeste strømninger indenfor positiv psykologi. Den positive psykologi er et forskningsbaseret emne fælleskab inden for psykologien, der fokuserer på menneskets psykologiske meningsfulde, fremtidsorienterede ressourcer og styrker.

Den positive psykologi er altså evidens baseret og er ikke noget ”pop-smart” og det handler ikke om at gå og være ”lalle-glad” og tænke positivt – hele tiden. Indenfor den positive psykologi er man ganske bestemt glad for de mange kritiske ingeniører – bare de er det på en konstruktiv måde. Hvem har lyst til at bevæge sig ud på Storebæltsbroen, hvis de statiske beregninger blot bygger på den gode, positive fornemmelse?

Kurset giver værktøjer til at finde ind til ild-sjælen, dine drivers og psykologiske styrker – som du så efterfølgende kan arbejde bevidst på at udrulle i dine opgaver, - hvis du altså ikke allerede gør det. Du får endvidere en introduktion til begrebet FLOW, opbygning af psykologisk kapital og du får  præsenteret ”Lykke-formlen” og den nyeste forskning indenfor trivsel: PERMA-modellen.

Før deltagelse kan deltagerne, for at optimere udbyttet, tage Styrketesten på www.ida.dk  Det er gratis at tage denne test og resultatet kan medbringes på kursusdagen. Det skal understreges, at gennemgangen af styrketesten bliver holdt på det generelle niveau.

Endelig kan i øvrigt nævnes, at kurset tematiserer ”det hele liv” og ikke kun arbejdslivet, du har sikkert opdaget at de tre livsdomæner hænger sammen :O)

Lyder det interessant og til at være noget for dig? Så tilmeld dig – du er nemlig inviteret!

Underviser: Cand. mag Kim Knudsen, chefkonsulent i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA)

Pris: IDA Medlemmer kr. 75,-. Ledsager kr. 150,-.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Kompetenceforum, IDA Vestjylland

1 nov.
Fem trin til ro i hovedet - styr tankerne og styrk samarbejdsevne, trivsel og personligt ansvar
  • Scandic Silkeborg, Silkeborg
  • torsdag d. 01. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close