15-11-2018 05:30:47

Tæt på rygraden i dansk erhvervsliv

Arrangør: IDA Selvstændig

De, der ejer og driver deres virksomhed selv, ejerlederne, udgør rygraden i det danske erhvervsliv. De rummer det største vækstpotentiale!

Foredrag og paneldiskussion med erhvervsjournalist Carsten Steno, som sætter fokus på de små og mellemstore virksomheder. Få samtidig et eksemplar af hans anmelderroste bog "De virkelige Helte" - et portræt af ejerlederkulturen i dansk erhvervsliv".

Danmark leder med lys og lygte efter vækstvirksomheder, der kan vokse og finansiere vores velfærd. De store børsnoterede selskaber som Novo, Carlsberg, F.L. Schmidt og Vestas er forlængst blevet globale virksomheder. De vokser ude i den store verden, og Danmark betyder stadig mindre for dem. Hvor skal fremtidens job og vækst komme fra?

Seniorjournalist Carsten Steno er én af Danmarks mest erfarne erhvervsjournalister. I 80´erne var han redaktionschef på Dagbladet Børsen, i 90´erne erhvervsredaktør på Berlingske Tidende og i nullerne chefredaktør for ErhvervsBladet.

Han udgav i 2011 på Gyldendal den anmelderroste bog "De virkelige Helte" - et portræt af ejerlederkulturen i dansk erhvervsliv", hvor han kommer under huden på de små og mellemstore virksomheder, som udgør rygraden i dansk erhvervsliv. Bogen, der nu er kommet i 2. oplag, sætter fokus på, hvad de, der driver de mindre virksomheder kan og hvad det er, der ofte også går galt. Samtidig trækkes perspektiverne i de senere års erhvervsudvikling op.
Kom og hør hans spændende og nærværende indlæg. Der er budskaber både til dig, der selv driver virksomhed og til dig, som arbejder eller samarbejder og handler med mindre virksomheder.

Pris: kr. 150 for medlemmer af IDA/IDA Selvstændigforum. Andre kr. 300. Deltagelse iht. IDAs regler.
 
IDA Selvstændigforum  er nu på LinkedIn. Du kan tilmelde dig LinkedIn gruppen IDA Selvstændigforum, og løbende blive opdateret med arrangementer samt få en dialog med andre selvstændige ingeniører og bestyrelsen.
_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Kommende arrangementer
fra IDA Selvstændig

19 nov.
Bestyrelsesuddannelsen - København
  • Copenhagen Business School (CBS), Frederiksberg
  • mandag d. 19. november kl. 16:30
22 nov.
Konflikthåndtering fra fronten med Carl Plesner
  • Hotel Scandic Kolding, Kolding
  • torsdag d. 22. november kl. 17:00
3 dec.
Personlig Kommunikation
  • IDA, København V
  • mandag d. 03. december kl. 17:00
12 dec.
Regnskab og bogføring for selvstændige/iværksættere
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • onsdag d. 12. december kl. 16:30
17 jan.
Kom godt fra start som selvstændig - Bemærk 2019
  • Djøfs Mødecenter, København K
  • torsdag d. 17. januar kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Selvstændig

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close