15-08-2018 09:09:51

TAL ORDENTLIGT! v/Morten Løkkegaard - on demand webinar

Hvorfor går det ofte galt, når man skal holde tale? Hvad kendetegner den gode tale? Og kan alle lære det?Kommunikations-guruen, journalisten og politikeren Morten Løkkegaard guider dig gennem den retoriske jungle - og giver dig et par tip!
Arrangør: IDA Lederforum

(Dette webinar er optaget d. 10.10.2014)

TAL ORDENTLIGT!

Mange frygter talen: Hvad enten det drejer sig om en peptalk eller en produkt-præsentationen for kollegerne, det klare politiske budskab eller talen til konfirmanden eller fødselaren derhjemme - ja, så kan det være angstfremkaldende at blotte sig foran en gruppe mennesker. Talen afslører nemlig ubarmhjertigt, om du indeholder en række centrale egenskaber og kompetencer, som af de fleste anses for at være afgørende for dine muligheder og succes i det post-moderne samfund.

Den stærke tale kræver, at du besidder viden og sprogfornemmelse, men også om du udviser empati overfor andre og indsigt i egen fremtræden: At du er bevidst om de signaler, du udsender, men samtidig ikke er for selv-bevidst, men tør give slip og optræder afslappet.

Mange faktorer skal spille perfekt sammen, og ændrer man blot en smule ved een af faktorerne i ligningen - ja, så kan hele talen falde på gulvet.

Hvad kendetegner den gode tale? Og kan alle lære det? Kommunikations-guruen, journalisten og politikeren Morten Løkkegaard guider dig gennem den retoriske jungle - og giver dig et par tip til den perfekte tale...

Oplægsholder
: Morten Løkkegaard

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDA Lederforum

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

14 sep.
IDA TakeAways: Paradokser i lederskabet
  • IDA Mødecenter, København V
  • fredag d. 14. september kl. 08:30
18 sep.
Delegering i praksis
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 18. september kl. 17:30
20 sep.
Krav til fremtidens leder – et unikt foredrag!
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • torsdag d. 20. september kl. 17:00
26 sep.
Thinkers50 European Business Forum 2018
  • ODEON, Odense C
  • onsdag d. 26. september kl. 09:00
4 okt.
IDA TakeAways: Sense & Respond
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 04. oktober kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close