29-06-2017 02:25:01

Tang - Havets afgrøder, fremtidens fødevarer

Tang indgår i andre dele af verden som en del af den daglige kost og i helseprodukter. Kom og hør om dyrking af tang og anvendelsesmuligheder samt den ernæringsmæssigeværdi.
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
arrangementsbillede

Der er stor sandsynlighed for at du i din hverdag, dagligt støder på tang som ingrediens i enten is, marmelade, juice eller i tandpastaen. Og så er der jo selvfølgelig tangen når du spiser Sushi, men tang kan meget mere og vi har mulighed for her i Danmark til at gøre tang til en af fremtidens fødevarer i ”super-food” klassen.

Program

19:00 - Velkomst og kort introduktion til aftenen v. LEVS - Grethe Hyldig

19:05 - Hvad ved vi om tang som alternativ ingrediens v. Susan Løvstad Holdt

19:30 - Dyrkning af tang – Hvordan ser fremtiden ud? V. Claus Marcussen og Simon Weber, Dansk Tang

19:55 - Pause m. forfriskninger

20:25 - Algebaserede fødevareingredienser  v. Ditte Baun Hermund og Grethe Hyldig

20:50 - Hvad skal man være opmærksom på ved tang og kan man selv samle tang her i Danmark? v. Susan Løvstad Holdt

21:15 - Afrunding v. LEVS – Grethe Hyldig

Bemærk venligst der er no show gebyr på 200 kr. Hvis du ikke kan deltage så skal du huske at afmelde dig. 

___

Få tilsendt nyhedsbrev fra IDA Levnedsmiddelselskabet og bliv opdateret på vores mange tilbud om spændende arrangementer  TILMELD DIG NU 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close