24-05-2017 08:14:00

Tang - Havets afgrøder, fremtidens fødevarer

Tang indgår i andre dele af verden som en del af den daglige kost og i helseprodukter. Kom og hør om dyrking af tang og anvendelsesmuligheder samt den ernæringsmæssigeværdi.
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
arrangementsbillede

Der er stor sandsynlighed for at du i din hverdag, dagligt støder på tang som ingrediens i enten is, marmelade, juice eller i tandpastaen. Og så er der jo selvfølgelig tangen når du spiser Sushi, men tang kan meget mere og vi har mulighed for her i Danmark til at gøre tang til en af fremtidens fødevarer i ”super-food” klassen.

Program

19:00 - Velkomst og kort introduktion til aftenen v. LEVS - Grethe Hyldig

19:05 - Hvad ved vi om tang som alternativ ingrediens v. Susan Løvstad Holdt

19:30 - Dyrkning af tang – Hvordan ser fremtiden ud? V. Claus Marcussen og Simon Weber, Dansk Tang

19:55 - Pause m. forfriskninger

20:25 - Algebaserede fødevareingredienser  v. Ditte Baun Hermund og Grethe Hyldig

20:50 - Hvad skal man være opmærksom på ved tang og kan man selv samle tang her i Danmark? v. Susan Løvstad Holdt

21:15 - Afrunding v. LEVS – Grethe Hyldig

Bemærk venligst der er no show gebyr på 200 kr. Hvis du ikke kan deltage så skal du huske at afmelde dig. 

___

Få tilsendt nyhedsbrev fra IDA Levnedsmiddelselskabet og bliv opdateret på vores mange tilbud om spændende arrangementer  TILMELD DIG NU 

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

5 sep.
Tarmflora – nøglen til et sundt helbred?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 05. september kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close