17-11-2018 03:55:55

Teknologien i undervisningen

Arrangør: IDA Education

Ved pressefotograf Jens Dresling.
I dag sker det ofte ved videnformidling, undervisning og foredrag, at der vises videoklip eller billedsekvenser med ledsagende lyd – musik og tale – for at beskrive og illustrere elementer i formidlingen. Det er en god ide med billeder, for man siger jo ”at et billede fortæller mere
end 1000 ord”
Men hvordan får man billederne og lyden til at fortælle netop det man ønsker på den rigtige måde ?
Og hvordan skal man arbejde med det rent praktisk?
På mødet vil adskillige eksempler blive demonstreret i praksis. Der bliver videregivet erfaringer med brug af blandt andet soundslides og andet freeware (gratis software) i forskellige sammenhænge. Det bliver vist hvordan man lægger underlægningslyd ind på sine billedrækker og givet konkrete råd om tidsstyring af billedskift og hvordan videoklip skal bruges optimalt.
Der bliver mulighed for diskussion og eventuel erfaringsudveksling blandt deltagerne. Til sidst rejses spørgsmålet ”Og hvad så?
Jens Dresling er uddannet pressefotograf på Helsingør Dagblad. Herfra kom han til Politiken, hvor han har været i mere end 25 år. To gange er han blevet kåret som årets pressefotograf og har også vundet flere kategoripræmier i årenes løb. Han har dækket 5 olympiske lege, men fotograferer også meget andet end sportsbegivenheder.
Arbejdet med Politikens netavis har givet ham stor ekspertise netop indenfor det område, som foredraget dækker. Han er en eftertragtet foredragsholder og har afholdt mange kurser i Skandinavien.
Mødet er arrangeret i et samarbejde med Ingeniørforeningen i Danmark –
Selskabet for tekniske uddannelsesspørgsmål

Tilvalg

Ledsager
kr. 0
Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Education

29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00
13 mar.
Optimering brugen af grønne energikilder til transportsektoren
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 13. marts kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close