13-12-2018 01:12:30

Teknologisk foredrag med Nikolaj Sonne

Kom med til et informativt og underholdende tech-foredrag i selskab med DR's egen gadget sheriff Nikolaj Sonne, der er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling.
Arrangør: Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland
Medarrangører: Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland, IDA IT, IDA Lederforum Midt/Vest, IT Gruppen, IDA Østjylland, Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland, Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Kom med til et informativt og underholdende foredrag i selskab med Danmarks Radios egen gadget sheriff Nikolaj Sonne, der er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejder til daglig på Danmarks Radio, hvor han siden 2009 har været vært på tech-programmet ”So ein Ding”.

Tidligere arbejdede Nikolaj som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, ”GEAR”, hvor han vandt FDIMs pris ”Bedste Danske WebTV” tilbage i 2008.

”Nikolaj Sonne er et forbillede ved sin evne til at kombinere høj faglighed med bred appel. Ved sin personlige og originale måde at kommunikere på, formår han at smitte os med sin begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt”. Sådan blev Nikolaj beskrevet, da han i 2011 modtog DR’s sprogpris og, begejstringen og nysgerrigheden er bestemt ikke blevet mindre siden da.

Gennem hans arsenal af metaforer, ironi og passion formår Nikolaj på levende og underholdende vis at formidle viden om kunstig intelligens, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler, overvågning og meget andet, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt.

Foredraget vil blive afholdt ved SVM Automatik A/S i Silkeborg, der har lovet at lægge lokaler samt lidt til svælget i form af sandwich + øl/vand.

Før/efter foredraget vil der også være muligt for at få en lille rundvisning i SVM´s produktion, og en hyggelig snak med nogle af deres ingeniører.

*** BEMÆRK ***

Pr. 1. juni 2016 indføres et udeblivelse-gebyr på 200 kr. på alle gratis arrangementer fra Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland.

Udeblivelse-gebyret vil blive opkrævet, hvis du undlader at deltage i arrangementet uden at have annulleret din deltagelse før den officielle frist for afmelding.

Sådan virker udeblivelses-gebyret:

Når du deltager i en begivenhed, vil den ansvarlige for arrangementet, medbringe en liste over tilmeldte deltagerne. Det er dit eget ansvar at blive registreret på listen. IDA sender en faktura for udeblivelses-gebyret på 200 kr. til alle, der ikke er registreret på listen.

Kommende arrangementer
fra Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland

27 feb.
Når robotter og kunstig intelligens tager over i produktionen
  • EY Huset Aarhus, Aarhus
  • onsdag d. 27. februar kl. 16:45
12 mar.
Optimering brugen af grønne energikilder til transportsektoren
  • EY Huset, Aarhus C
  • tirsdag d. 12. marts kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close