22-10-2018 07:56:12

Temamøde - Crowd Management

Hvordan planlægger og af vikler man store arrangementer, hvor hundredtusindvis af tilhører samles. Vi ser på, hvordan det håndteres og hvad man har lært af tidligere ulykker. Gratis deltagelse for IDA Risk medlemmer.
Arrangør: IDA Risk

Arrangører: Dansk Katastrofemedicinsk Selskab, DKMS, i samarbejde med IDA RISK, sætter fokus på udfordringerne ved dette temamøde om CROWD MANAGEMENT, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 17.00 – ca. 21.00 i auditoriet på Herlev Hospital.

Foredragsholder: Politiinspektør i Nijmegen Aart Garssen
Hollandsk Politi fortæller om deres forebyggende indsats i forhold til Nijmegen marchen, der årligt er hjemsted for op mod 1,5 millioner gæster i løbet af den uge, hvor marchen afvikles. Alene om lørdagen er der op mod 300.000 gæster, der skal håndteres. Hør om forberedelserne og hvordan man tværfagligt planlægger for større indsatser.

Foredragsholder: Chef for Roskilde Festivalens Sikkerhedsdivision Morten Terkilsen.
Hør foredrag om redningsindsatsen i forbindelse med ulykken på Roskilde festivalen i 2000. Hvordan tacklede man de store menneskemænger, da det gik galt og hvordan iværksatte man en effektiv og livreddende redningsindsats?

Foredragsholder: Tivolis sikkerhedschef Thomas Rydahl.
Hvordan planlægger og afvikler man store arrangementer i Tivoli i København? Hvilke udfordringer er der i forhold til en evt. redningsindsats og hvordan har man tænkt sig at håndtere de store menneskemængder i tilfælde af en ulykke? Hvordan indtænkes faciliteter som oprettelse af en behandlingsplads og et opsamlingssted?

Der serveres et let måltid og drikkevarer i pausen.

Medlemmer og firmamedlemmer af IDA Risk, deltager gratis. Det er gratis for IDA medlemmer at være medlem af IDA Risk. Meld dig ind i IDA Risk ved at sende en mail til hhk@ida.dk.

Tilvalg

Ledsager
kr. 350

Kommende arrangementer
fra IDA Risk

12 nov.
Fremtidens byudvikling og den bæredygtige by med mulighed for certificering som bæredygtig
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 12. november kl. 16:45
15 nov.
Homeland Security Conference 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 15. november kl. 09:00
29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close