14-08-2018 23:01:00

Thomas Warberg

Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin.
Arrangør: IDA Nordsjælland Arrangementsudv

Det sker på THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14. Hovedpersonen hedder naturligvis Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det, at få ham landet rundt med sit første store One-Man show, så bevar din dyd. Thomas Warberg gør det ikke! På Comedy Tour ’14 er der ikke plads til navlepillerier, indre dæmoner og polerede livsfilosofier.

Thomas Warberg går direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser. Thomas blotter sit markante talent og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give både åndedrætsbesvær og nedbrændte landsbyer, hvor hans humor rammer. Oplev Thomas Warberg, når han som vært i sit eget One-Man show, rykker frem og viser, at han mener det dybt alvorligt, når han siger, at comedy er helt til grin!

 

I IDA-billeten er inkluderen 1 drink. Drinkskupon udleveres ved registrering.

Nummererede siddepladser.

Billeten fremsendes elektronisk ca. 1 uge før forestillingen.

Tilvalg

Ledsager
kr. 210

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close