20-11-2018 07:00:56

TILGÆNGELIGHED I BYEN

Hvad ved du egentlig om tilgængelighed i byen? Byer for alle er efterhånden et kendt begreb, men er vi gode nok til at sikre tilgængelighed for alle når det kommer til stykket?
Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

En parkeret cykel, en lidt for høj kantsten, en tung dør eller et vejarbejde kan kan pludselig virke som en stor barriere hvis man er gangbesværet eller synshæmmet.

Nordjyske Planlæggere og FAB vil gerne bidrage til at skabe byer for alle, og vi har derfor inviteret Kit Bos, tilgængelighedsauditør ved Aalborg Kommune, til at give os et indblik i arbejdet med tilgængelighed i byplanlægning.

Kit Bos starter eftermiddagen med at fortælle om behovet for tilgængelighed og hvilken forskel tilgængelighed gør, samt giver os et overblik over redskaber og lovgivning. Herefter går vi ud i byen, hvor vi i mindre grupper ledsager en handicappet på deres tur rund i gågaden og butikker. Undervejs ser og hører vi, hvilke udfordringer de oplever på deres vej.

Efter vores tur rund i byen mødes vi igen i Nordkraft, hvor der vil blive serveret en øl/vand og en sandwich mens vi diskuterer dagens oplevelser og erfaringer.

Der er begrænset deltagerantal.

Velmødt d. 12. juni - hvor solen selvfølgelig skinner...

(Har du særlige behov ift. gennemførelse af arrangementet (f.eks. teleslynge), bedes du oplyse det ved tilmelding)

Kommende arrangementer
fra Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

5 dec.
FILM I BIFFEN MED NORDJYSKE PLANLÆGGERE: The Experimental City
  • Biffen, Aalborg
  • onsdag d. 05. december kl. 15:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close