26-05-2018 04:20:44

Tina Dickow - inkl. spisning

Vi skal høre Tina Dickow i KulturCenter Limfjords store Koncertsal. Inden koncerten mødes vi til lidt mad på Annexet i Skive.
Arrangør: Viborg Afdeling, IDA Vestjylland

Inden koncerten spiser vi på Annexet (Søndre Boulevard 3, 7800 Skive). Her vil der blive serveret en to retters menu samt een genstand (vin/øl/vand).

Koncerten starter kl. 20 og foregår i koncertsalen, KulturCenter Limfjord, Skyttevej 12, Skive.

Tina Dickow startede 2013 med at tage landet rundt med “The Other Side Tour”. En turné hvor hun, i selskab med Helgi Jonsson og Dennis Ahlgren, i mere end to timer kom vidt rundt i bagkataloget og desuden spillede sange af Steffen Brandt og Pia Raug.

Turen var overalt udsolgt – fra Esbjerg til Aalborg, fra Herning til København. I hovedstaden måtte der ni koncerter i Glassalen til for at klare den massive efterspørgsel.

Publikum og pressen var så begejstret, at hun har besluttet at tage endnu en tur rundt, ikke mindst for at spille i nogle af de byer der ikke blev plads til sidst, og denne gang er der heldigvis blevet plads til Skive, hvor hun vil spille i den smukke Koncertsal i KulturCenter Limfjord. Sidst Tina Dickow gæstede Skive, blev hun desværre placeret i Hal A, men denne gang vil hun med sikkerhed finde sin rette plads i Koncertsalen.

Tilmelding er bindende.
 

Pressen skrev:

“En fantastisk oplevelse.” (Gaffa 6/6)

“Tina strålede i Aalborg. Det kan være svært at finde højdepunkter på en aften, hvor der var rigtig mange.” (Nordjyske Stiftstidende 6/6)

“Alt i alt en aften der startede fint og sluttede perfekt.” (Fyens Stiftstidende 5/6)

“Alt i alt blev den totalt udsolgte aften én af dem, som publikum formentlig sjældent glemmer. Det var ganske enkelt fremragende.” (Lokalavisen Esbjerg)

“Man er ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvorfor Tina Dickow har været et selvskrevet navn på såvel den danske som udenlandske musikscene i så mange år.” (Liveliga)

Tilvalg

1. ledsager
kr. 375
Yderligere ledsager
kr. 495

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close