13-12-2018 00:46:23

Ubevidst intelligens

Brug din ubevidste intelligens, og bliv en meget stærkere leder. Vidste du, at søgemaskinen Google er et resultat af en natlig drøm stifter Larry Page havde? Vel og mærke en drøm han kunne huske, og skyndte sig at skrive ned.

Hvornår?

torsdag d. 31. januar 2019 KL. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist
mandag d. 28. januar 2019 - 23:55
Arrangementsnummer
329843
27 ledige pladser

Hvor?

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Arrangør: IDA Lederforum
arrangementsbillede

Dét faktum, at vi i vores drømme arbejder hårdt på ekstremt kreative løsninger af vores arbejdsmæssige problemstillinger, er en af hovedårsagerne til, at der på mange af Googles kontorer står såkaldte ”sleep pods” (søvnkapsler). Har du et praktisk, teknisk eller mere personligt/følelsesmæssigt problem du gerne vil løse? Tag dig en lur, og find en løsning. Seriøst.

Men det hjælper dog ikke noget, hvis du ikke kan huske dine drømme. Langt de fleste kreative ideer og løsninger udtænkt af din ubevidste intelligens når nemlig aldrig frem til bevidstheden, hvis du ikke er god til at huske dine drømme. Heldigvis er det nemt at lære at huske dem, hvilket i øvrigt er mere, end ”bare” at skrive dem ned. For der skal jo gerne være noget at skrive ned.

Det helt store udbytte af at anvende din ubevidste intelligens bevidst

Fede og kreative ideer og løsninger, er slet ikke det største udbytte af en større udnyttelse af din ubevidste intelligens. Det er derimod den betragteligt øgede selvindsigt du vil få af det.

Betragteligt større selvindsigt (dybere og mere fundamental end du typisk vil kunne få på et traditionelt lederudviklingskursus), højere selvværd, og bedre kollegiale relationer (også til dine medarbejdere), er hvad forskningen har fundet, er udbyttet af at bruge din ubevidste intelligens (med andre ord huske og forstå indholdet af dine natlige drømme).

Tidligere præsident Barack Obama bruger forståelsen af sine natlige drømme til at stå meget stærkere i rollen som leder. Tage bedre beslutninger. Og i øvrigt blive en bedre far og ægtemand.

Kom med til dette foredrag, og lær, hvordan du kan gøre det samme.

Om foredragsholderen

Michael Rohde er cand.merc., bachelor i psykologi og forsker i drømme (Lund Universitet). Han har oprindeligt arbejdet 8 år inden for salg og marketing i medicinalindustrien. Her havde han en god lederkarriere, indtil hans ubevidste intelligens – i en natlig drøm - gjorde det meget tydeligt for ham, at han var i den for ham forkerte karriere. Han skiftede på basis af drømmen derfor kurs, og har undervist i ledelse og projektledelse i konsulentbranchen i 6 år.

I 2012 gik han selvstændig for at dedikere sig til sit store projekt, der handler om at øge interessen i, og brugen af, den ubevidste intelligens. Han har udgivet bogen ”Sådan forstår du dine drømme” (Dansk Psykologisk Forlag), og har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler.

Tilmeld

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

18 dec.
LinkedIn for professionelle
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 18. december kl. 17:00
15 jan.
Infomøde om kursusrække: Sådan kommer du ind i en startup
  • IDA Innovate, København V
  • tirsdag d. 15. januar kl. 17:00
28 jan.
Introduktion til Systemisk ledelse – gratis møde
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 28. januar kl. 08:30
29 jan.
LinkedIn for professionelle
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 29. januar kl. 18:00
31 jan.
TakeAways: Leading Transformation - How to Take Charge of Your Company's Future
  • EY Huset, Aarhus C
  • torsdag d. 31. januar kl. 14:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close