12-11-2018 23:45:07

Videnstræf 2012 - tag del i energien - Tilmelding lukket!

Arrangør: Esbjerg Afdeling, IDA Syd

IDA Esbjerg inviterer dig i samarbejde med Esbjerg Erhvervsudvikling til det store Videnstræf 2012, onsdag den 3. oktober 2012 fra kl. 10-16. Bag arrangementet står alle byens uddannelsesinstitutioner, Lean Energy Cluster, Energi på Havet og Esbjerg Erhvervsudvikling.

På Videnstræf 2012 får du mulighed for at møde mange af Esbjergs virksomheder, som stiller med faglige stande med produkter, teknologier og ydelser. Videnstræf 2012 afholdes på Aalborg Universitet Esbjerg og på Erhvervsakademi Sydvest. Det er din mulighed for at komme i dialog og sparring med virksomheder, forskere, studerende og elever. Derudover vil du kunne få faglige input og foredrag og møde gæster fra byens andre virksomheder. Både ude og inde vil der være aktiviteter, foredrag og indslag for virksomheder, forskere og studerende. Formålet er at udveksle viden og blive inspireret.

Aktiviteterne på Videnstræf 2012 - Messe for virksomheder, der præsenterer karrieremuligheder og/eller deres teknologier. - Workshops, hvor studerende, elever og virksomheder skal diskutere og belyse en konkret problemstilling. Output er konkrete idéer til løsning af en given problemstilling. - Faglige og underholdende indlæg. Bl.a. åbningstale ved borgmester Johnny Søttrup og debat med moderator Clement Kjærsgaard.

Lean Energy Cluster er medarrangør af Videnstræf 2012. Det er den nationale klyngeorganisation for udviklingen af energieffektive teknologier og løsninger. Derfor er det naturligt, at Lean Energy Cluster samler alle områdets energivirksomheder i et fælles område.

Som medarrangør er ligeledes den regionale satsning 'Energi På Havet', der b.la. inviterer til en Innovation Camp for gymnasieelever sammen med en af projektets medlemsvirksomheder. Denne aktivitet er et af de mange initiativer, der styrker offshore industrien ved at tiltrække flere studerende og medarbejdere til en branche i vækst.

Du kan læse mere om Videnstræf på www.eeu.dk hvor programmet også kan ses.

Pris
Der er fri adgang på Videnstræf. Vi håber at se så mange af jer som muligt til denne store begivenhed.

Tilmelding
Tilmelding skal ske inden den 1-10-2012.

 

Kommende arrangementer
fra Esbjerg Afdeling, IDA Syd

15 nov.
Vinsmagning med tapas ved vinspecialisten
  • Vinspecialisten Esbjerg, Esbjerg
  • torsdag d. 15. november kl. 18:00
16 nov.
Bøf og Bio/ Steak and Cinema: Fantastiske skabninger 2 - Grindelwalds forbrydelser
  • BUTCHER, Esbjerg
  • fredag d. 16. november kl. 19:30
27 nov.
Drømmer du om studier eller praktik i udlandet?
  • Aalborg Universitet Esbjerg, Esbjerg
  • tirsdag d. 27. november kl. 16:15
1 dec.
Glatførekursus
  • Køreteknisk Anlæg, Varde
  • lørdag d. 01. december kl. 08:00
1 dec.
Glatførekursus
  • Køreteknisk Anlæg, Varde
  • lørdag d. 01. december kl. 11:30
Se alle kommende arrangementer fra Esbjerg Afdeling, IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close