21-08-2018 07:39:56

Vil du vide mere om realtidskommunikation med Profinet?

Arrangør: Sydfyns Afdeling, IDA Fyn


Interesserer du dig for automationsteknologi? Så kom og få et uddybende indblik i teknologien og fordelene ved anvendelsen af realtidskommunikation med Profinet

PROFINET er en åben og innovativ Industrial Ethernet standard (IEC 61158/61784) til industriel automation. Når man har PROFINET, kan enheder forbindes fra feltniveau helt op til styringsniveau. PROFINET giver mulighed for realtidskommunikation i hele systemet, understøtter engineering på hele anlægget og anvender IT-standarderne helt ned til feltniveau. Feltbussystemer som for eksempel PROFIBUS kan let integreres - uden at der skal ændres på det eksisterende udstyr.

PROFINET er baseret på Industrial Ethernet og anvender standard-TCP/IP (Transport Control Protocol/Internet Protocol) til parametrering, konfigurering og diagnose. Systemet kan også anvendes til både wireless og Safety. 

Arrangør
Sydfyns Afdeling, EMUC, Den maritime Klynge I Danmark, IDA Fyn, MaskinMesterForeningen og SIMAC.

Pris og tilmelding:
Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er begrænset deltagerantal, og tilmelding er nødvendig.

Du kan tilmelde dig og din evt. ledsager via ida.dk/arr.nr. 996572 eller via mødetilmeldingen på  moede@ida.dk. Sidste frist for tilmelding er den 5. februar.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close