18-10-2018 18:18:37

Vil jeg gå ledervejen? - Aalborg

Arrangør: IDA Lederforum Nordjylland

Vil jeg gå ledervejen?

Det tager 5 år at blive ingeniør – men kun én nat at blive leder…

Kurset giver en forståelse af overgangen til lederrollen og lederens forskellige opgaver i forhold til organisation og medarbejdere. Du får et billede af, hvilke opgaver, der ligger i lederrollen, og hvad forskellene er mellem at være fagspecialist, projektleder og linjeleder.

Du får indsigt i hvordan, du forbereder dig til og kommer godt igennem den første tid i lederrollen, samt hvordan du professionelt håndterer overgangen og rolleskiftet. Vi sætter fokus på dilemmaerne: fra kollega til leder, fra egenpræstation til resultatopnåelse via andre, fra produkt til proces samt ledelse opad, nedad, til siden og udad.

Via en test, du skal udfylde inden kurset, får du et indtryk af dine egne foretrukne lederroller, hvor du har dine stærke sider, som du bør fastholde, og hvor der er udviklings- eller uddelegeringsmuligheder. Kurset er en blanding af oplæg, dialog og refleksion.

Oplægsholder Lisbeth Holt Lenskjold er erhvervspsykolog med lang specialisering og efteruddannelse i arbejds- og organisationspsykologi og coaching. Hun har ejet konsulentfirmaet ”Holt Lenskjold Erhvervspsykologi” siden 1990 og laver leder- og organisationsudvikling i private og offentlige organisationer i in- og udland. Se mere på www.holtlenskjold.dk

Materialet til testen sendes til deltagerne en uge inden arrangementet.

Arrangementet er inkl. let forplejning, vand, frugt, kaffe.

Tilmelding iht. IDAs regler.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med AVU Nord.

SMS Reminder:
Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder, når du tilmelder dig!

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Nordjylland

24 okt.
Fra studerende til leder
  • Fibigerstræde 16, Aalborg
  • onsdag d. 24. oktober kl. 16:30
5 nov.
Fra studerende til leder (udvidet)
  • Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Øst
  • mandag d. 05. november kl. 16:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close