22-10-2018 12:17:48

Virksomhedsbesøg hos Danish Aerotech i Karup

Arrangør: IDA Vestjylland

Tag med bag hegnet og besøg Danish Aerotech!

Danish Aerotech er grundlagt i 1992 og har hovedkontor på Flyvestation Karup. Siden sin grundlæggelse, har Danish Aerotech udvidet sine forretningsområder gradvist, og i dag dækker virksomheden ikke kun vedligeholdelse, reparation og eftersyn af fly, men også produktionen af en række mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter til fly, helikoptere og missiler.

Placeringen ”inden for hegnet” på Flyvestation Karup er unik for Danish Aerotech. På grund af den høje sikkerhed, men også på grund af, at en af virksomhedens store kunder, nemlig det danske forsvar, ligger samme sted.

Vedligehold af nye helikoptere
Det danske forsvar skal i 2012 udpege deres nye skibsbaserede helikoptertype, og vælger forsvaret at udlicitere vedligeholdet af disse helikoptere, kan det blive guld værd for Danish Aerotech. Virksomheden indgik nemlig i december 2011 en samarbejdsaftale omkring helikopter-vedligehold med både AgustaWestland og Sikorsky, der begge er kandidater til at levere de nye helikoptere.

For at kunne deltage i virksomhedsbesøget, skal du oplyse fulde navn og personnummer.

Deltagergebyr: Gratis arrangement. Kun for IDA Medlemmer (kun 6 pladser).
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser:
Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

Kommende arrangementer
fra IDA Vestjylland

20 mar.
Generalforsamling IDA Vestjylland 2019
  • Aarhus University, AU Herning, Herning
  • onsdag d. 20. marts kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close