14-08-2018 23:00:18

Virksomhedsbesøg hos FOSS Analytical – Succes med KPI

FOSS Analytical startede deres LEAN rejse i 2008 og har ved hjælp af deres stærke KPI struktur optimeret deres delivery performance fra 40 til 95 procent! Tag med på et virksomhedsbesøg hos FOSS Analytical og få indsigt i deres flotte resultater.
Arrangør: IDA Operations Management

FOSS er en produktionsvirksomhed der producerer analyse instrumenter til blandt andet den agrikulturelle- og fødevareindustri. En produktion med et lavt flow, men et høj mix af instrumenter med et højteknologisk niveau.

I 2008 startede FOSS  deres LEAN rejse som blandt andet har resulteret i en kultur med visuelledelse. Her har KPI strukturen været et vigtigt og stærkt værktøj der har hjulpet til blandt andet at opnå en delivery perfomance på 95%. KPI strukturen er med til at visualisere hvorledes fabrikken præsterer, hvilket har gjort den til en produktion af høj kvalitet.
FOSS valgte at insource deres svenske fabrik hvilket har medvirket til en nuværende belastning på omkring 400 % i forhold til normale omstændigheder. Produktionen står nu overfor nye udfordringer som sætter deres kultur på prøve?

Fabrikschef, Søren Andersen, vil give en introduktion til FOSS som virksomhed og herefter vise rundt i produktionen og fortælle om hvilke tiltag der har været med til forbedre fabrikken til det den er i dag. Til sidst slutter vi af med spørgsmål og sandwich.

Kommende arrangementer
fra IDA Operations Management

23 aug.
Digital produktion og Materiale flow hos LINAK A/S
  • Linak, Nordborg
  • torsdag d. 23. august kl. 17:00
5 sep.
7th Supply Chain Leaders Forum 2018
  • Copenhagen Business School, Ovnhallen, Frederiksberg
  • onsdag d. 05. september kl. 13:30
10 sep.
DET KREATIVE LEDERSKAB
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 10. september kl. 16:00
17 sep.
DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 17. september kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Operations Management

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close