14-12-2018 21:00:44

VR-turnering i CS samt racersimulator

Er skydespil og race noget for dig? Så kom ned og vær med til en fed turnering i Virtual Reality skydespil og prøv hvordan det føles at sidde bag rattet af en Formel 1 bil.
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord
Medarrangør: Kurser for studerende

Genlad selv dit våben, kast med din kniv, og bank dine bedste kammerater eller værste fjender i denne KATVR-simulator, som bringer fantasien helt ind under huden. VRgame lægger lokaler til en fed turnering i CS Pavlo VR, hvor du får følelsen af hvordan det er at være midt i kampens hede.

Turneringen spilles som hold af 2 personer, så medbring din bedste makker, eller bliv parret med en anden deltager på dagen, og kæmp om titlen som en af de første turneringsvindere i CS Pavlo VR.

Udover turneringen vil der mellem hver kamp være mulighed for at prøve racersimulatoren, hvor du får følelsen af at sidde bag rettet af din drømmebil i spillet Project Cars 2, samt køre om den hurtigste tid blandt alle deltagere, hvor to biografbilletter vil være på højkant.

Vi har lokalerne til turneringen er overstået, og du kan som minimum forvente 20 min. spil i turneringen – og selvfølgelig meget mere hvis dit hold er gode nok til at gå videre.
Derudover kan racersimulatoren og Escaperoom-VR benyttes i ventetiden mellem dine kampe.

Der vil under turneringen være livestream på Twitch eller Facebook, så det er muligt at følge med helt til enden.

Praktisk vil der først være en fælles introduktion til maskinerne, samt yderligere 10 min. Introduktion pr. mand i simulatorerne inden turneringens start.
Medbring sportstøj og tennissko, da turneringen godt kan blive svedig.

Hvis du har tendens til køresyge anbefales det at du tager en køresygepille inden du møder op på dagen.

IDA vil i løbet af kurset være vært med en sandwich og sodavand/vand. Er du vegetar eller allergier bedes du rette henvendelse til nedenstående kontaktoplysninger:

Nicolaj Thostrup
nicolajthostrup@hotmail.com
2615 3486.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 50 kr for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk

Tilvalg

Ledsager
kr. 130

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

22 jan.
Effektiv mødeledelse
  • Fredrik Bajers Vej 7, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 22. januar kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close