21-10-2018 14:41:28

Water, Food, Energy - Fra Ressourceknaphed til Innovationsmulighed

Størstedelen af verdens vandforbrug går til at producere fødevarer, mens en stor del af energiforbrug går til at producere vand og mad, ligesom der bruges meget vand i den traditionelle energi-fremstilling
Arrangør: IDA Nord
Medarrangør: Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord

I 2050 vil vi være 9 milliarder mennesker på jorden. Global befolkningstilvækst, klimaforandringer og menneskers ønske om økonomisk velstand vil lægge pres på jordens ressourcer. At levere vand, fødevarer og energi til hele jordens befolkning bliver en massiv udfordring – og er dermed også en massiv innovationsmulighed.

Oplægget starter med en global tour gennem de væsentligste sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer nu og i fremtiden, som efterfølgende omsættes til muligheder for bæredygtig innovation. Deltagerne vil efter dette oplæg gå hjem med en større forståelse af de globale udfordringer omkring vand, fødevareproduktion og energi, og ikke mindst med konkret indsigt og levende inspiration til, hvordan disse udfordringer kan løses gennem innovation.

Om oplægsholderen:
Louise Koch er Antropolog & Innovationsrådgiver. Gennem en årrække har hun som konsulent og medarbejder arbejdet med bæredygtig innovation i større danske virksomheder, bl.a. Danisco og Grundfos. Hun er en aktiv deltager i det internationale felt omkring bæredygtig udvikling og virksomheders samfundsansvar, og hun er en levende og engageret foredragsholder med hjerne og hjerte som drivkraft.

Undervejs i oplægget serveres der sandwich, frugt, øl/vand og kaffe/the.

Kommende arrangementer
fra IDA Nord

9 nov.
Ditte & Louise
  • Biffen, Aalborg
  • fredag d. 09. november kl. 18:45
26 nov.
Forstå blockchains muligheder
  • Hotel Hvide Hus, Aalborg
  • mandag d. 26. november kl. 17:00
22 dec.
Julefrokost Region Nord 2018
  • Papegøjehaven, Aalborg
  • lørdag d. 22. december kl. 12:15
28 mar.
IDA Nord – Generalforsamling 2019
  • Aalborg Congress & Culture Center , Aalborg
  • torsdag d. 28. marts kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close