15-08-2018 06:43:54

Lederskab på distancen: Virtuelle møder

Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Indhold:
Virtuelle møder som telefonmøder og videomøder kan være gode værktøjer, når situationen lægger op til det - fx når flere personer skal inddrages i en samtale og det tager for lang tid eller er for dyrt at transportere sig til et fysisk møde. De er dog mest velegnede til problemstillinger og drøftelser, der kan håndteres på maksimalt et par timer, da der er grænser for, hvor længe vi kan fastholde koncentrationen.

Det betyder, at et virtuelt møde skal planlægges grundigt, formål og dagsorden skal være gennemtænkt og også kendt, forstået og accepteret af deltagerne. Strukturen på og styringen af mødet skal være stram, og dette er samtidig et dilemma for mødelederen, da den stramme struktur og styring nødigt skulle lægge en dæmper på kreativitet og åbenhed. Det er derfor et af de vilkår, som du med fordel kan drøfte åbent med medarbejderne, så I får en fælles forståelse og dermed også bliver bedre i stand til at navigere inden for de aftalte rammer for de virtuelle møder.

Vi arbejder med rammer, regler og proces i det virtuelle møde slutter af med at opstille en liste over "do’s and don’ts".

Oplægsholder:
Anne Birgitte Lindholm, indehaver af PraxisConsult, er en eftertragtet underviser, når det gælder Lederskab på Distancen. Hun har undervist mange hundrede distanceledere gennem de senere år og er forfatter til bøgerne ”Lederskab på distancen” (L&R Business, 2012) samt ”Mesterledelse” (Akademisk Forlag Business, 2014). Anne Birgitte Lindholm er kemiingeniør, har 12 års erfaring som mellem- og topleder og har gennem en årrække været selvstændig konsulent og underviser.

(Gratis arrangement.)

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

27 aug.
Bring mennesker fra tanke til handling - Inspirations aften
  • Acuity World, Holte
  • mandag d. 27. august kl. 17:45
28 aug.
Hvordan udvikler man en Iværksætterkultur i en eksisterende virksomhed?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 28. august kl. 17:00
10 sep.
DET KREATIVE LEDERSKAB
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 10. september kl. 16:00
17 sep.
DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data
  • Sølyst, Klampenborg
  • mandag d. 17. september kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close