17-10-2018 20:35:34

Webinar om Strategisk Happiness

Arrangør: IDA Lederforum

Happiness er i den grad en tendens, der sparker døren ind hos de moderne virksomheder. Og det er der god grund til – forskning fra nogle af verdens mest anerkendte universiteter, Stanford University og Harvard University blandt andet, viser nemlig en direkte sammenhæng mellem din produktivitet og evne til at være kreativ og innovativ – og hvor glad du er. Faktisk, så har glæde en direkte målbar effekt på mange flere parametre end ovenstående: Stanford Universitys forskning dokumenterer, at uanset årsagen til at man er glad, så bliver man mere produktiv, hjælpende, samarbejdsvillig, kreativ, modstandsdygtig, energisk og sundere. Pludselig rimelig interessant for bundlinjen, ikk'?

Få et overblik over happiness-trenden og de seneste globale videnskabelige resultater – inden vi dykker ned i de eksempler og cases der har skabt bundlinje-resultater og ser nærmere på nogen af de tools der allerede nu gør det muligt at arbejde med strategisk happiness individuelt og som virksomhed

 

Takeaways

1.    Præsentation af måder og metoder, hvorpå du effektivt kan omsætte din nye viden om happiness til effektive ledelsesinput.

2.    De seneste tal og beskrivelser af happiness-forskningens effekt på organisationer og ledelsesbegreber.

3.    Skidt fra kanel – hvad virker? Prøv nogle forsøg og mærk selv, hvad der virker.

4.    Cases og hands on-eksempler fra brugen af happiness i ledelse og organisationer fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder.

5.    Forståelse for kort- og langsigtede happiness-tiltag, der kan forbedre din organisation

 

Om oplægsholderen

Mit navn er Louise Opprud Jakobsen - jeg er Innovation Labs International Lead & Product Lead, jeg er ingeniør af baggrund (ikke den alt for kedelige af slagsen synes jeg selv ;) ) Men Business Development Engineer med speciale i Teknologibaseret forretningsudvikling. Jeg har været hos Innovation Lab i snart 4 år, efter jeg kom hjem fra en outing hos Udenrigsministeriets satelit i Silicon Valley, Innovation Center Denmark. De sidste år har jeg lavet alt fra projekter for den danske afdeling af Google, Executive-ture til Silicon Valley, været Co-chair på NEXT og stablet samarbejde med Stanford University på benene omkring strategisk glæde og brugen af det i moderne ledelse.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

29 okt.
Inspirationsmøde om innovationsledelse
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 08:30
29 okt.
Sådan ledes fremtidens digitale organisationer
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 16:00
1 nov.
Når ledelse er på tværs – et foredrag der er ”spot on”!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 01. november kl. 17:00
5 nov.
IDA TakeAways: Human + Machine
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 05. november kl. 08:30
5 nov.
Webinar - IDA TakeAways: Human + Machine
  • Webinar - Foran din egen computer/tablet/telefon
  • mandag d. 05. november kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close