14-11-2018 13:09:19

WEBINAR: Skal jeg investere i solceller på mit hustag nu?

Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA

Solcelleteknologien har udviklet sig godt og prisen for at sætte et solcelleanlæg på taget derhjemme er faldet flot.

Mange overvejer derfor, om det er lige nu, de skal bestille et anlæg og starte som deres egen elproducent.

Spørgsmålet om beslutning er højaktuelt, da Folketinget i øjeblikket overvejer at ændre den nuværende for ejerne gunstige ordning.

På dette webinar kan du i koncentreret form få konkret viden, før du træffer din beslutning:

- Solcelleejeren og bloggeren Poul-Henning Kamp fremlægger sine tekniske erfaringer med solcelleanlæg lige fra monteringen på taget til faktiske målinger af den producerede el.

- Tax Manager Lone Kristiansen, KPMG fortæller om økonomien, herunder skat og afgifter, i solcelleanlæg på private boliger.

Studievært ved webinaret er Rolf Ask Clausen fra IDA. Du kan stille spørgsmål før og under webinaret og der vil blive diskussionsmulighed og erfaringsudveksling på IDAs debatforum.

Du vil modtage instruktioner i hvordan du logger dig på i separat mail.

Webinaret bliver optaget. Alle som har tilmeldt sig får tilsendt link til den optagne version. Så kan du ikke deltage på tidspunktet hvor webinaret foregår, så tilmeld dig alligevel, og du vil modtage mail med link til den optagne version.

Pris: Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.  

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close