16-11-2018 04:44:20

Ved du, hvem der lytter til dine mobilsamtaler? - on demand webinar

Webniar: Mobiltelefoni er en nem og bekvem måde at udveksle informationer på, men den er ikke sikret mod aflytning.
Arrangør: IDA Militærteknik

Hvordan man sikrer sine mobilsamtaler

Når militære operationer planlægges og gennemføres er det afgørende vigtigt, at informationer om operationerne kun kommer rette vedkommende i hænde.

Militæret har derfor altid gjort meget for at beskytte sine informationer og har særlige kredsløb, som yder en høj grad af sikkerhed for at oplysningerne bliver holdt fortrolige og pålideligt når frem uden forvanskning. Desværre kræver disse kredsløb typisk en hel del udstyr og er ikke altid tilgængeligt, hvor to personer har behov for at udveksle informationer. I modsætning til dette er mobiltelefoni globalt, højtransportabelt og nemt at etablere forbindelse med. Desværre er samtalerne ikke sikret mod aflytning.

Et dansk firma, Dencrypt, har produktionsmodnet en applikation baserer på ”Dynamisk kryptering”, som er en avanceret krypteringteknologi udviklet og patenteret på Danmarks Tekniske Universitet. Denne applikation er meget brugervenlig og nem at anvende. Militært har den nogle lovende perspektiver.

Vi har fået direktør Søren Sennels, Dencrypt, til at komme og fortælle om dette særdeles spændende produkt og baggrunden for det. 

TILMELDINGSPROCEDURE
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

DOWNLOAD

Klik på Files nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

TEST AF SYSTEM
Klik på nedenstående link og du kommer videre til sitet for test af dit udstyr. Husk at lukke testsiden ned igen, så lyd herpå ikke forstyrrer webinaret, når det starter op.
Link til TEST AF SYSTEM

IPAD
Det er også muligt at se webinaret fra din iPad, du skal blot følge anvisningerne, når du logger på, og downloade den anviste app til webinaret (platformen hedder Virtual Environments).

Vi ønsker dig god fornøjelse med webinaret.

Medlemskab af IDA Militærteknik er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her (husk du skal være logget på).

Kommende arrangementer
fra IDA Militærteknik

20 nov.
Nyt Institut for Militær Teknologi oprettet på Forsvarsakademiet
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 20. november kl. 17:00
10 dec.
Anskaffelse af MH-60R Seahawk til Flyvevåbnet
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 10. december kl. 18:30
12 maj.
Besøg på Stevnsfortet – Danmarks Koldkrigsmuseum
  • Koldkrigsmuseum Stevnsfortet, Rødvig, Stevns
  • søndag d. 12. maj kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close