15-10-2018 22:16:50

Xcode Workshop

Mangler du et værktøj til at lave interaktive prototyper af app-interfaces, uden at skulle programmere? Så kom og lær hvordan dette er muligt i Xcode!
Arrangør: IDA fagtekniske Studieevents
Medarrangører: IDA Design & Innovation, Kurser for kandidatstuderende, Kurser for studerende

Xcode er Apples eget udviklingværktøj til iPhone apps. Udover at være et programmerings-værktøj er Xcode også velegnet til, at lave animerede prototyper af iOS apps uden behov for programmering. Prototyperne kan ligges over på en iPhone, og dermed kan man opnå en virkelighedstro prototype med en relativt lav indsats.

Michael Buss Andersen fra 7. semester Produkt- og Designpsykologi underviser i, hvordan man kommer godt fra start, når man er ny i Xcode - Det forventes ikke at man kender programmet på forhånd.

Workshoppen tager udgangspunkt i de interfaces der laves i fællesskab på vores Sketch Workshop. Deltagelse i den anden workshop er ikke nødvendig, men anbefales såfremt man ønsker, at kunne tegne og designe sit eget interface fra bunden. Læs mere og tilmeld dig på følgende link: https://universe.ida.dk/arrangement/sketch-workshop-325812/

Xcode er kun lavet til Mac. Til arrangementet skal Xcode være installeret på egen computer. Hvis der er problemer med installation eller download hjælper vi gerne på dagen.

Xcode kan hentes gratis fra App Store på følgende link: https://itunes.apple.com/dk/app/xcode/id497799835?mt=12

Det forventes at Xcode er installeret ved workshoppens start. Såfremt der opstår problemer under installationen vil der være mulighed for hjælp på dagen, men i kom gerne i god tid hvis dette er tilfældet.

IDA vil stå for en let forplejning til arrangementet. Har du allergener bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold til dette under arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt Nichlas Sauer Storgaard på mail: nichlasst@ida.dk.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 50 kr for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close