21-09-2018 08:30:38

Bliv klogere på den teknologiske fremtidsby

Hvordan ser fremtidens by ud? Fremtidens byer er i ekstrem grad påvirket af kommende teknologier. Vi har samlet fire links, som gør dig klogere på den teknologiske fremtidsby.
6. aug. 2015 Af IDA Universe

Læs de fire links, og bliv klogere på fremtidens by som blandt andet er bygget på data.

Er København klar til at blive en teknologisk fremtidsby?

Trends og adfærd i byrummet

Er vi på forkant med intelligent mobilitet, tilgængelighed og fremkommelighed? Find ud af det d. 3. november på konferencen ”Trends og adfærd i byrummet”.

Med trafikanten i centrum er det vigtigt, at byrummet afspejler et sammenspil af transportform, den teknologiske platform og de trends der påvirker vores adfærd.

Vores transportadfærd er et sammenspil af muligheder- eller mangel på samme.

Læs mere om konferencen

Copenhagen Solutions Lab beskæftiger sig med smart city projekter. De arbejder med ITS-løsninger, hvor implementering af sensorer skal skabe real time data og informere om den aktuelle situation i byen. På baggrund af dette skal der bygges en ny ”Big Data Digital Infrastructure Platform”, der skal dele data på tværs af den offentlige og private sektor.

Læs mere om Copenhagen Solutions Lab, og hvordan København skal blive klar til den teknologiske byudvikling her.

Fremtidens smarte byer er bygget på data

Internet of Things (IOT) og registrering af data er fundamentet for fremtiden ”Smart Cities”. Fremtidens byer skal designes ud fra real-time brugeradfærd og teknologivirksomheder er i gang med at bygge teknologier, der kan opsamle og analysere data i byerne.

Se videoen og hør, hvordan data skal bygge fremtidens byer. 

Fremtidens by hjælper dig med at bo i den

IBM forudser at fremtidens teknologiske byer vil lære at tilpasse sig dynamisk til sine indbyggeres behov. Crowsourcing, mobile devices og sensor data vil gøre byerne endnu smartere.

Læs mere om IBM 5 in 5 og se videoen her.

Smart cities

I ministeriet for by, bolig og landdistrikter beskæftiger de sig med ”smart cities”, som er digitale og involverende byer. Smart cities skal optimere byen ved at kombinere det fysiske og sociale med det digitale rum.

Læs mere om smart cities her. 


Deltag i debatten

luk
close